ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Найден споделя: Жена ми пиеше много и биеше всички!

Щастлив съм, че вече се чувства по-добре

Здравейте.

Едва ли има много мъже, които ви пишат. Но нека аз съм от малкото, защото това, през което преминах, трябва да се знае, за да помогне и на други като мен.

С Велина се оженихме преди 9 години. Бяхме толкова щастливи, че създаваме семейство. Вдигнахме сватба, не след дълго се появи и нашият син – Симеон. Радостта ни беше неописуема до момента, в който изгониха жена ми от работа. Обвиниха я в нещо, за което тя се кълнеше, че не е извършила. Не знам защо, но го прие много тежко. Опитвах се да я успокоя, обръщах й необходимото внимание, нищичко не ни липсваше. Винаги съм получавал по-висока заплата и пари

пиеше много
Жена ми пиеше много

не са ни липсвали.

Не знам как стана, но в един момент всичко започна да се срива. Велина в началото пиеше по чаша-две вино. Казваше ми, че така се успокоява. Нищо не й отговарях, но не след дълго тя увеличи количеството и дори стана агресивна. Биеше всички – брат си, съседката и др. хора. Веднъж даже се опита да удари и мен, но й повиших тон и й извих ръката. Не исках да се получава така, но тя стана непоносима! Вече се чудех какво да правя, защото не исках детето ни да вижда всички тези скандали и странни състояния на майка си.

Споделих проблема с майка й и й казах да ми помогне. Жената намерила вашия телефон от нейна близка и ми каза да се обадя и да поръчам веднага „Алкогард“. Въпросната нейна близка успяла да помогне на мъжа си – също алкохолик, с тази добавка. Аз ви звъннах преди повече от три месеца и направих заявка за три опаковки „Алкогард“. Благодаря ви, че ми ги доставихте бързо.

В началото, след като започнах да й ги давам скришом, нямаше почти никаква промяна, но с течение на времето започна да пие по-малко. Велина се успокои и към днешна дата се чувства доста по-добре. Все още не се е излекувала напълно, но знам, че и това ще стане!

Искам си обратно щастливото семейство и вярвам, че с ваша помощ ще успея!!

Желая ви здраве и много семейно щастие.

Найден

Повече за „Алкогард“ вижте ТУК или се обадете на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *