Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неизвестни рецепти за лечение на пневмония

1 цвят от магарешки бодил се вари 10 минути в 300 г вода на тих огън. След изстиване се прецежда и се добавят 3 супени лъжици мед. Приема се по 1 кафена чаша 3 пъти дневно преди ядене. Да се пие най малко 20 дни.

В 1 чаена чаша горещо мляко да се разтвори 1 чаена лъжичка сода бикарбонат и веднага да се изпие. Прави се 3 пъти дневно, докато болестта напълно отшуми.

От половин чаена чаша прясно мляко, 1 чаена чаша брашно и 1 жълтък се омесва питка. Поръсва се с счукан бял тамян, слага се на болното място и се завързва с вълнен шал. Държи се, докато започне да дразни болния. Прави се 3 или 4 вечери под ред.

Да се вземат 5 месести лимона, 500 г мед, 200 г краве масло, 1 супена лъжица канела и 1 супена лъжица препечен и счукан карамфил. Лимоните да се смелят и всичко хубаво да се разбърка. Да се приема по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г салеп на прах, ленено семе, плод от анасон, цвят от глог, стръкове от мащерка, цвят от бъз, листа от градински чай и листа от подбел. 2 супени лъжици от сместа да се заливат с 400 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша (75 г) 3 пъти дневно преди хранене. Добре е да се подслажда с мед.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г цвят от бъз, салеп на прах и листа от живовляк, по 30 г плодове от драка и корени от иглика и по 60 г борови връхчета и плодове от шипка. 2 супени лъжици от сместа се варят на тих огън в 500 г вода 5 минути. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша (75 г) след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *