Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-ефикасните бабини илачи с червен лук – прочетете и запомнете!

Ще останете изненадани от множеството му полезни свойства

Знаете ли, че съществува невероятен източник на здраве, който вероятно мнозина от вас подминават на пазара? Става дума за червения кромид лук, познат още като салатен лук. Той е изключително полезен, но мнозина го избягнат заради острата му миризма. Но червеният лук съдържа множество витамини, които го превръщат в мощен естествен антиоксидант. Този зеленчук не само е в състояние да засили многократно имунитета ви, но и да унищожи канцерогенните клетки.

червен лук
Бабини илачи с червен лук

След като научите за множеството ползи, които можете да извлечете от него, със сигурност ще забравите за неприятната му миризма.

В следващите редове ще ви разкрием изключително полезни бабини илачи, приготвени с червен лук.

При рани

Ако не разполагате с друго подходящо средство, можете спокойно да използвате червения кромид лук за почистване на рани.

При гадене и повръщане

Ако ви се гади или имате позиви за повръщане, отново на помощ идва червеният кромид лук. За целта е необходимо да смесите една чаена лъжичка настърган джинджифил със същото количество сок от червен кромид лук. Приемайте сместа през час докато не отшумят напълно гаденето и позивите за повръщане.

При кашлица

Използвайте сока от червен кромид лук, разбъркан с пчелен мед в равни пропорции. Взимайте от тази смес по 1 ч.л. на всеки час. Кашлицата ви ще отшуми невероятно бързо. Освен това тази смес ще помогне за извличането на храчките от бронхите. Не подценявайте това състояние, защото може да доведе до сериозни проблеми, ако не му обърнете необходимото внимание.

При температура

Лукът е природно средство, с което можете да понижите високата температура. Трябва да изцедите малко сок от червен кромид лук и да го смесите със свинска мас или кокосово масло. Натопете парче плат в тази смес и я сложете като компрес на стъпалата.

Запомнете, че силата на червения кромид лук никак не е за пренебрегване. Той наистина може да свърши чудеса за здравето ви!

Източник:bonnylady.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *