Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дрожден комплекс за здрава кожа – подмладяване без спринцовка и скалпел!

За да имате здрава кожа, за да я запазите опъната и свежа, предлагаме ви маска с мая. Рецептата е лесно изпълнима в домашни условия

здрава кожа
За здрава и младежки свежа кожа днес ви предлагаме една страхотна рецепта, която със сигурност ще ви зарадва. Още в 14-и век пр.н.е. кралица Нефертити използва маска за подмладяване, която включва дрожди като активна съставка, а в състава присъстват още вода и зехтин. нашата рецепта е още по-ефективна, рафинирана и полезна.

Маската за лице с мая е създадена с единственото предназначение да ви подмлади. Тя може да се направи само един път и незабавно ще усетите ефекта. За отличен ефект обаче, трябва да се прилага два пъти в седмицата в продължение на поне шест-седем седмици.

Какво ви е нужно да имате, за да си направите маската с мая за здрава кожа?

2 ч.л. жива мая
6 ч.л. топло мляко
1 ч.л. мед
3 ч.л. нишесте
няколко капки витамин Е
няколко капки витамин А

За тази ефективна маска трябва да ползвате само жива мая. Сухата няма да работи – маската ще загуби прекрасните си свойства.

Витамините А и Е могат да се добавят по желание. Дори и без тях маската работи добре. Разбира се, витамините обогатяват кожата с полезни вещества, но ако те не са ви под ръка, не се притеснявайте. Ще ги добавите следващия път.

Как се прави маската с мая за здрава кожа?

1. Вземете 2 ч.л. жива мая и ги залейте топлото мляко. Оставете да престои поне 20 минути. Разбийте добре, за да се получи гладка, хомогенна смес.

 

2. от така получената смес ви трябват между 8 и 9 лъжици. Към тях прибавете меда. Не го ползвайте, ако сте алергични – заменете меда с кисело мляко.

3. Добавете към сместа 3 ч.л. обикновено картофено нишесте и разбъркайте добре всичко. Маската трябва да прилича на разтопено кондензирано мляко. След това добавяте витамини А и Е, и сте готови.

4. В зависимост от вида на кожата основата на маската трябва да бъде допълнена с определени съставки за по-голяма ефективност.

Ако имате суха кожа на лицето, добавете малко масло, 2 ч.л. ще бъдат достатъчни.

Ако кожата е комбинирана , добавете 2 ч. л. прясно изцеден сок от моркови.

Ако кожата е мазна, ще бъде полезно да добавите 2 ч.л. пресен сок от картофи.

5. Внимателно потапяйте четката в маската и я нанасяйте върху кожата. Не слагайте от маската върху областите около очите и около устата. Нанесете на няколко слоя. Първо изчакайте да изсъхне малко предишния, и тогава нанасяйте следващия. Не забравяйте да обработите с маската и областта на шията и деколтето.

6. Задръжте маската за 20 минути и изплакнете с топла вода. Това е всичко!

Както казахме още в началото, може да ползвате маската два пъти в седмицата, в продължение на 6-7 седмици, или да направите наведнъж 15 процедури – всеки ден.

Кожата ще бъде подмладена, лицето ще придобие очарователно излъчване и по-еластичен овал.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *