Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези изпитани рецепти свалят високото кръвно без лекарства

Преди да предприемете каквото и да било лечение, винаги се консултирайте с вашия лекар

Все повече представители на съвременното общество попадат в плен на високото кръвно налягане (хипертония).

Лекарите твърдят, че възрастовата граница е паднала доста сериозно, т.е. вече и млади хора страдат от този проблем.

Преди да прибегнете до употребата на медикаменти, които трябва да приемате цял живот, е добре да опитате някои изпитани рецепти от народната медицина. Те наистина биха могли да са ви от полза.

високото кръвно
Сваляне на високото кръвно с народни рецепти

Ако не страдате от тежка форма на хипертония, ще се изненадате от благоприятния ефект. Освен това няма да ви се налага да приемате медикаменти, за които всеки знае, че имат странични ефекти.

Най-добре е преди да предприемете каквото и да било лечение, да се посъветвате с лекар, тъй като този проблем не е за подценяване.

Имайте предвид, че често пъти високото кръвно налягане води до сериозни сърдечни проблеми.

Един от изпитаните методи за сваляне на високото кръвно е с лимони. Необходимо е всяка сутрин да приемате на празен стомах 100 мл. топла вода, към която сте добавили сока от половин лимон.

Киселият цитрусов плод може да бъде вложен и в още една рецепта, която се препоръчва горещо от народния лечител проф. Христо Мермерски.

За целта пасирайте 4 лимона заедно с корите. Добавете към тях 400 гр. чесън, който сте изчистили и счукали предварително. Накрая добавете към лечебната смес и 300 гр. пчелен мед.

Затворете добре съда и оставете сместа да престои 25 дни. След това е готова за употреба.

Всяка сутрин трябва да приемате по 1 с.л. от природния лек.

Лимоновата смес задължително се смесва с 3-4 с.л. кисело мляко, 1 ч.л. прополис и 1 ч.л. канела.

Другият изпитан метод за сваляне на високото кръвно налягане е с банан. Този вкусен плод съдържа високо количество калий. Той намалява сериозно нивото на натрия, а това води до понижение на високото кръвно налягане.

За да бъде кръвното ви налягане в нормални граници, необходимо е да хапвате по 1-2 банана дневно. Няма никакво съмнение, че това е най-лесната за изпълнение и безспорно най-вкусната рецепта за изцеряване на високо кръвно налягане.

Не очаквайте чудеса още след първия прием на банан. Трябва да приложите лечението поне в продължение на една седмица, за да усетите положителния ефект.

Имайте предвид, че лековете от народната медицина нямат бързо действие.

Източници: woman.ru,blitz.bg,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *