ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебна смес елиминира гастрита и киселините завинаги: забравете за острата болка!

С помощта на тази лечебна смес ще туширате неприятните симптоми на гастрита и режещата болка от киселините. Лесно, бързо и ефективно средство, което може сами да направите

 лечебна смес
Когато става дума за гастрита и киселините, трябва да имаме предвид няколко основни правила за лечение.

Стомашната лигавица, поразена от гастрит, е обект на болезнени атаки. Онези, които се борят с гастрита, знаят колко неприятности носи тази болест: ограничения в храненето, влошен имунитет, непоносимост към определени лекарства. Лигавицата на стомаха се възпалява, в отговор на въздействието на смущаващи фактори, като химикали, инфекции, високи или ниски температури на храната.

Причините за появата на гастрита могат да бъдат много и разнообразни. Днес ще ви дадем рецепта за една много ефективна смес, с помощта на която ще успеете да се справите с тази неприятна болест. Не забравяйте, че за да има ефект от това домашно лекарство, първо трябва да се консултирате с лека, а след това да имате дисциплината и търпението да ползвате тази рецепта поне три-четири месеца, за да се насладите на добрия резултат.

Ефективно лекарство при гастрит

Преди да говорим за лечението на гастрит, нека първо разберем причините за появата му. Уви, в съвременния свят, където животът минава в неистов ритъм и изобилие от стрес, всеки може да преживее тази болест.

ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА ГАСТРИТ

1. Наличие на бактерията Helicobacter pylori, както и други видове бактерии. Тези микроорганизми са паразити, които произвеждат голям брой токсини, които увреждат лигавицата на вътрешните органи. Такова увреждане води до възпаление и развитие на гастрит, язви и впоследствие дори рак.

2. Недохранване: неправилно или с хранене с много изкуствени добавки, прекалено гореща храна, пушена, консервирана, маринована храна. Освен това недостиг на прием на протеини, желязо и витамини.

3. Стрес.

4. Пушене, чест прием на алкохол.

5. Някои антибиотици.

6. Неправилна работа на имунната система, при която стомашната лигавица е атакувана (автоимунен гастрит).

Гастритът може да бъде остър и хроничен. Първата форма се развива бързо и е резултат от инфекция на стомашната лигавица, заради наличието на Helicobacter Pylori или други бактерии, които влизат в стомаха при използването на лошо качество храна или такава, която е заразена с патогенни микроби.

Острият гастрит може да стане хроничен, поради чести рецидиви на заболяването, лошо лечение, продължително излагане на дразнещи вещества.

Симптомите на острия гастрит включват болка в стомаха, преди или непосредствено след хранене, неприятен вкус в устата, запек и киселини. Хроничният гастрит се характеризира с гадене и повръщане след ядене, изпотяване, замайване, диария и тежест в стомаха.

Общите правила за хранене при гастрит са спазването на специален режим на хранене. Задължително трябва да има 5-6 хранения на ден. Порциите трябва да бъдат умерени, не е нужно да преяждате, да се храните по време на път или много бързо. Не можете да ядете суха храна. Лечението с диети при гастрит играе, ако не и решаваща, то много важна роля.

Соковете, които са добри в борбата срещу гастрита: моркови, картофи и зеле. Също така, за да се предотврати заболяването, се препоръчва използването на ленено масло.

Но ние ще ви дадем и рецептата за една лечебна смес, която има благотворен ефект върху стомашната лигавица и помага за лечение на заболяването.

Рецепта за лечебна смес, която помага да се справите с гастрита и киселините

Необходими съставки:

2 средни моркова
1 суров обелен картоф
1 чаена лъжичка настърган корен от джинджифил (намалете количеството наполовина, ако има ерозия в стомаха)
1 зелена ябълка
няколко сушени сини сливи
сокът на един лайм
мед, за да посладите при нужда

Как се прави?

1. Смесете всички съставки, без меда, докато не се получи гъсто пюре.

2. Ако прецените, че имате нужда да подсладите, добавете меда. Консумирайте този лечебен коктейл веднага след закуска – всеки ден. След 3-4 седмици ще забележите положителен резултат.

Продължете приема на лечебната смес, ако не всеки ден, то през ден-два. Постарайте се да я консумирате поне 3-4 месеца.

Това лекарство нормализира киселинността на стомаха и намалява дразненето на лигавицата.

Желаем ви здраве!

Не забравяйте да споделите тази полезна информация с приятелите си в социалните мрежи.

Източник: gastrotract.ru, bezgastrita.com, gastrolekar.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *