ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СТОМАХОН / STOMACHON

Съдържа минерален клей (магнезиево-алуминиев силикат), полисилициев симетикон, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, слънчогледово масло

Предназначение

стомахонСТОМАХОН е медицинско изделие, с чиято помощ се неутрализират неприятните симптоми при синдрома на раздразненото дебело черво. Компонентът минерален клей извежда от тракта наличните токсини, вируси и бактерии и по този начин предотвратява негативните последици от присъствието им. Симетиконът консолидира мехурчестата пяна и подпомага освобождаването на образуваните в червата газове по естествен път.

Синдромът на раздразненото дебело черво засяга чревната перисталтика, нервната чувствителност на червата и контролът на функциите им от страна на главния мозък. патологичните отклонения в тази област се свързват със стрес, нездравословно хранене и нарушения на хранителните навици, промени в хормоналния баланс.

Приемът на СТОМАХОН облекчава усещането за подуване, напрежение и тежест в корема. С негова помощ се възстановява нормалната чревна перисталтика, без организмът да усвоява активните му компоненти. Продуктът е полезен при състояния с болка, диария или запек, оригване и повишено газообразуване.

Как се приема

Приемът на СТОМАХОН е три пъти дневно – по две капсули, по време на хранене или непосредствено след това. Лечебнишят модул продължава поне две седмици, но не по-дълго от 4 седмици. Ако е необходимо продължение, то се прави след 4-дневна пауза и под лекарско наблюдение.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции към някоя от съставките на продукта.

Съобщавано е за усилване на смущения във функциите на стомашно-чревния тракт като подуване, коремна болка, диария или запек. Причина за тях обикновено са реакции на непоносимост към минералния клей.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СТОМАХОН не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Продуктът не е подходящ за деца под 12 години.

Бременни и кърмачки избягват продукта, но под лекарски контрол и след оценка на риска приложението му е допустимо при крайна необходимост.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с тежък негативен ефект върху здравето на пациента.

________

Усреднена цена в аптеките – 23 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *