Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АФЛУ ТАЙС / AFLU THEISS

Съдържа хомеопатичните съставки Aconitum napellus, Baptisia tinctoria, Eupatorium perfoliatum, Ferrum phosphoricum, Gelsemium sempervirens, както и помощните вещества лактоза монохидрат, етанол 96% и вода

Предназначение

афлу тайсХомеопатичните капки АФЛУ ТАЙС са предназначени за овладяване на болестни състояния като болки в гърлото, хрема, кашлица, болки в крайниците и други симптоми, свързани с вирусни инфекции, простуда, възпаления на дихателни органи.

Капките се препоръчват като средство за краткотрайно приложение. Ако състоянието на пациента не се подобри след тридневна употреба, наложителна е консултация с лекар за корекция на терапията.

Как се приема

АФЛУ ТАЙС може да се набави без рецепта, но е по-добре да се направи консултация за индивидуалната доза и продължителност на приема. Капките се усвояват най-добре с глътка вода, залък хляб или бучка захар. След поемането се задържат в устата около минута и тогава се поглъщат.

При остри състояния възрастни и подрастващи над 12 години могат да вземат по 5 до 10 капки на всеки 30-60 минути, но не повече от 12 пъти в рамките на едно денонощие. Ако състоянието е хронично, достатъчна е поддържаща схема от 5-10 капки до три пъти на ден.

При неволно предозиране е възможно да се почувства въздействието на алкохолния компонент.

Възможни нежелани ефекти

Поради естеството на хомеопатичния продукт страничните ефекти са много редки. Възможно е все пак при първоначалния прием да се почувства влошаване на симптомите, които целим да овладеем. Ако те се усилват всеки път след приема на капките, тази терапия се прекратява; необходима е консултация с лекар за избор на друг медикамент.

Алергичните реакции не са изключени.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АФЛУ ТАЙС не се употребява, ако е известна алергия към някоя от съставките.

Тези капки не се препоръчват, ако пациентът е алкохолно зависим или редовно приема алкохол.

Продуктът не се прилага при деца под 12-годишна възраст.

Бременни и кърмачки се нуждаят от лекарска консултация, преди да се одобри прилагането на продукта.

Рискови пациенти, за които е необходима индивидуална оценка на риска, са тези с чернодробни заболявания, церебрални увреждания и епилептици.

Взаимодействие с други медикаменти

Всяко комбиниране с други лекарства трябва да се обсъди с лекуващия, за да се избегнат възможните взаимодействия с негативни за пациента ефекти.

______

Усреднена цена в аптеките – 19 лв за опаковка от 50 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *