ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Млад мъж: Излекувах се от туберкулоза с пресен сок от моркови /точна рецепта/

Лечение на туберкулоза със сок от моркови

Млад мъж от Украйна споделя, че се е излекувал от туберкулоза, приемайки пресен сок от моркови. Ето какво пише Анатолий във ФБ групата „Излекувах се с“:

„Излекувах се от туберкулоза с пресен морковен сок, приготвен у дома. В дробовете си имах дупки, които по думите на лекаря вече не бяха за лекуване. Изхвърлих всичките хапчета в тоалетната и се захванах да правя сок от моркови, малко цвекло и ябълки. Започнах да пия по 350-450 грама сок всеки ден. Малко преди изпиването на сока приемах по една чаена лъжица олио или мед, за да може бетакаротинът, който е главният лечител и се намира в морковите в големи количества, да подейства.

туберкулоза
Сокът от моркови помага при туберкулоза

След 6 месеца си направих рентгенова снимка и видях учудения поглед на лекаря, който вече си бил помислил, че моята е свършена! След рентгена, който показа, че от дупките не е останала и следа, той се позачуди още повече. На моя въпрос защо не съветва хората да пият морковен сок, той ми каза, че не иска да остава без работа! И ето, вече 11 години съм жив и здрав.“

Анатолий твърди, че тази рецепта лекува всичко, свързано с дихателните пътища. Ето я и точната рецепта:

„Този сок повишава имунитета и пази организма от всички болести. Вземете 2-3 моркова (към 200-300 гр.), едно малко цвекло (50 гр) и 2-3 ябълки (100 гр). Аз понякога
добавям и тиква. Тя също е много полезна и съдържа бетакаротин, провитамин на витамин А – главната бойна сила. Само не забравяйте да приемате преди изпиването на сока чаена лъжица олио или мед. Бъдете здрави!“.

Източник: Фейсбук група „Излекувах се с“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *