Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

УРИМИЛ / URIMIL

Съдържа уридин монофосфат, витамини от В-групата: 1, 3, 6 и 12, малтодекстрин, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза

Предназначение

уримилУРИМИЛ е продукт, предназначен за оптимизация функциите на периферната нервна система. Препоръчва се като част от комплексна терапия при лумбаго, ишиас и дископатия, плексит, радикулит, невралгии, при възстановяване след операции от дископатия.

Приемът на продукта подкрепя продукцията на миелин и възстановяването на нервните окончания и нервните трасета; подобрява тонуса на клетъчните мембрани и клетъчното хранене; ускорява регенерацията на периферни нерви, засегнати от болестни процеси или външни интервенции. Благодарение на този продукт – тип хранителна добавка, намаляват прояви като изтръпване и скованост, както и загуба на чувствителност в крайниците. Предотвратява състояния, свързани с дефицит на В-витамини, като раздразнителност, лесна умора и крампи, главоболие.

Как се приема

Приемът на УРИМИЛ е една капсула дневно, с вода. Капсулата се поглъща цяла, по време на хранене или след това. За постигане на траен ефект и пълноценно балансиране на периферните нерви, приемът следва да продължи 3 до 6 месеца. Консултирайте се с лекар за срока на терапия, зависим от конкретния здравословен проблем.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за негативни странични ефекти, свързани с приема на УРИМИЛ. Възможни са единствено реакции на свръхчувствителност към някоя от съставките.

Кога НЕ БИВА да се употребява

УРИМИЛ не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Продуктът е противопоказан при бременност, тъй като съдържа високи за това състояние количества витамини. Не са изключени негативни въздействия върху плода, както и върху бебето в случаи на прием от кърмещи майки.

Не се прилага при деца под 6 години.

Взаимодействие с други медикаменти

УРИМИЛ обикновено участва в комплексни терапии, като в зависимост от конкретния здравословен проблем може да се съчетава с нестероидни противовъзпалителни, миорелаксанти, съдоразширяващи, антиконвулсанти и др. При подходящо подбрани съчетания упражнява по-пълноценен оздравителен ефект.

Усреднена цена в аптеките – 25 лв за опаковка от 30 капсули, достатъчни за един месец; или 15 лв за опаковка от 15 капсули.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “УРИМИЛ / URIMIL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *