ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Молитвата на Йоан Предтеча помага при главоболие и нервно напрежение

Главоболие е причината всеки втори човек да се чувства зле, да не е работоспособен и да не може да изпълнява всекидневните си задължения. Главоболието е новия бич на съвременното общество

Всеки човек е запознат с това неприятно усещане. Главоболието най-често е придружено от пулсираща или остра болка в главата. При тежки случаи, когато лекарствата са безсилни, на помощ идва молитвата.

В наше време няма човек, който поне веднъж да не се е оплакал, че има главоболие. Главоболието почти винаги се връща с нова сила, след което идва отпадналост, умора, стрес и редица други заболявания. Дори напълно здрави хора често страдат от главоболие.

Причините са различни, но има едно универсално, макар и нестандартно решение – молитва, която ще ви помогне да намерите облекчение и решение на проблема с главоболието.

Може ли молитвата да помогне при главоболие?

Православните хора отправят молитвите си към различни светци. Свети Никола ще помолят за благоденствие в дома, Божията майка – за рожба, а Свети Мина – за здраве. Мина Котуански, както е наречен още този свят човек от Египет, закриля самотните жени – необвързаните и вдовиците. Така че, ако ви липсва другар в живота – молете се на Свети Мина.

Болката в главата, нервното напрежение и стреса са състояния, за които трябва да помолите светец, наречен Йоан Предтеча. Молитвите към пророка се считат за много ефективни и имат силни лечебни свойства. Кръстителят Господен (Йоан Кръстител), още докато е бил жив, е лекувал хората от заболявания, особено главоболие. Поради това, християните знаят, че молитва към този светец ще им помогне да се справят с непоносимата мигрената.

Молитвата при главоболие, както и всички други, трябва да се чете искрено и от сърце

Най-важното нещо – да вярвате, че молитвата ще ви помогне да се отървете от болестта. Ако имате възможност да посетите храм, където има икона на Йоанна Предчета, или ако имате такава в дома си – помолете се пред изображението. Ако това не е възможно, не се притеснявайте. Основното нещо е искреността.

Не забравяйте, че молитвата изисква да се молим не само за себе си, но и за близките ни хора. В повечето случаи, главоболието е наследено, така че започнете молитвата с искане за добро здраве на вашето семейство: родители, деца, братя и сестри.

Съвет от lekuva.net

Преди да започнете да се молите, вие все пак ще трябва да посетите лекар. Понякога главоболието може да бъде симптом на по-сериозни заболявания. Но повечето главоболия не са опасни, и са причинена от външни стимули, така че колкото по-бързо се отървете от него, толкова по-добре.

Ето и молитвата!

„Прекланям се пред Тебе, Свети Йоан! Моля се на Небесния Цар, нашия Господ! Моля те, прости ми греховете и дай здраве и спокойствие на моите близки. Позволи ми да не падам духом. Стани покровител на душата ми и ме избави от болестта. Аз очистих душата си, умът и тялото, защото се покайвам за греховете си и моля за прошка към Господа. Ще хваля името Ти, Свети Лечителю Йоане, за вечни времена. Амин!“

Втората молитва е не по-малко ефективна. Тя е за засилване на вярата и трябва да се каже три пъти

„Прекланям се в молитва пред Тебе, Йоан Кръстителю! Моля се да спасиш душата ми. Искам помощ от Светия Пророк! Аз се моля на всички светии на небето, на Божията Майка, Господ и Неговия Син – Исус Христос!

О, Свети Йоане, моля те, изцели ме и ме отърви от болката. Възхвалям името ти и твоята почит към Господа Бога считам за мой пример в живота. Избави ме от болката в главата и всички заболявания, които измъчват тялото ми и душата. За вечни времена! Амин!“

Не забравяйте, че молитвите ще бъдат ефективни само ако намеренията ви са чисти. Произнесете ги когато наистина се нуждаете от помощ и имате нужда от облекчение. И най-важното – вярвайте в изцелението си!

Желаем ви бързо възстановяване.

Източник: pravoslavie.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *