ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лили: Благодарение на Неврохелт 82-годишната ми майка се движи без патерица

Жена с Паркинсон се чувства по-добре благодарение на „Неврохелт“

Стотици хора се убедиха в ефективността на „Неврохелт“. Хранителната добавка съдържа уникалната гъба Лъвска грива и помага при редица здравословни проблеми. Препоръчва се при болестта на Алцхаймер, след инсулт, Паркинсон, мускулна дистрофия и др. неврологични състояния.

Във Фейсбук страницата на Lekuva.net нашата читателка и клиентка Лили Ангелова пише, че благодарение на „Неврохелт“ майка й се чувства по-добре.

НЕВРОХЕЛТ плюс – стимулира мозъчната дейност, при постоянно безпокойство и стрес
НЕВРОХЕЛТ плюс възстановява функциите на мозъка след прекаран инсулт

Това, което е написал господинът е вярно, защото аз също давах на моята майка с Паркинсон и след два месеца прием на „Неврохелт“, тя се движи без патерица, а е на 82 години. Спряхме го и сега отново започна да се движи трудно. „Неврохелт“ го купувам от една аптека на ул. „Жолио Кюри“ (намира се в София – ред. бел.). Не бързайте да казвате, че това е поредната лъжа“, са нейните думи.

Редовно получаваме и мейли от нашите клиенти. Ето какво ни пише друг наш клиент, подписал се като Валери.

„Добър ден. Искам единствено да ви благодаря, защото баща ми се чувства значително по-добре след прием на Неврохелт, купен от вашия сайт. Той има прекаран инсулт. Неврохелт му действа много добре и той се възстановява бързо“.

Друга госпожа на име Манолевска ни пише: „Здравейте! „Неврохелт“ е уникална добавка!Съпругът ми го използва в продължение на 3 месеца. Ще поръча пак!“.

„Неврохелт“ се произвежда в Чехия и ненапразно другото му име е „еликсир за вечно здраве“. Съдържа невероятно полезните за здравето гъби: Лъвска грива, Шийтаке, Рейши и Копринка. Всички тези гъби притежават уникални лечебни качества!

„Неврохелт“ е 100% естествен гъбен продукт в природни капсули.

За поръчки можете да се обадите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79. 

Вие също можете да ни изпратите e-mail на lekuva.net@mail.bg

Пишете ни за всичко, което ви вълнува. Споделете историята си, изпратете ни полезна информация, свързана със здравето, и ние ще я публикуваме в сайта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лили: Благодарение на Неврохелт 82-годишната ми майка се движи без патерица

  1. Инж.Надежда Михайлова от Мездра. каза:

    Може ли Неврохелт да помага и за друго-примерно старческо треперене, успокоение, панич.атаки без причина и т.н.,свързано с нервите.?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *