ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Калина: Витамин B17 комплекс помогна на татко

Вижте какво казват хората за популярния витамин B17 комплекс

Здравейте. Реших да ви напиша това писмо, за да споделя с вас историята си. Всъщност не става дума за мен, а за мой близък човек.

Преди около една година мама ми звънна разплакана, че са открили рак на татко. Лекарите им казали, че му остава един месец живот. И на най-големия си враг не пожелавам да се чувства така, както аз се почувствах в онзи момент!

витамин Б17 комплекс форте
Мнения за витамин B17 комплекс

Започнах да плача на глас, мъжът ми се опитваше да ме успокоява без кой знае какъв успех. Както ми говореше мило, спомена, че познава и друг човек, който се е сблъскал с подобен здравословен проблем. На Пешо – негов колега, също му казали, че му остава към месец живот, но той бил инатлив и взел нещата в свои ръце. Човекът постигнал невероятни резултати, днес е жив и здрав! Решихме още същия ден да го поканим на вечеря, за да ни разкаже всичко по-подробно.

Пешо пристигна към 7 вечерта, хапнахме, поговорихме си и той ме успокои, че татко ще се оправи. Обясни ми, че освен хранителния режим и повече движение, на него му помогнал много и витамин B17 комплекс. Взе таблета на мъжа ми, отвори вашия сайт Lekuva.net и ми каза още на следващия ден да ви звънна. Така и направих. Не бях чувала много за витамин B17, но момичето, което ми записа поръчката, ми обясни повече за него. После започнах да чета и в интернет.

Оттогава мина близо една година… И татко е жив! Резултатите от последните изследвания са чудесни и не можете да си представите това колко много ни радва. Благодарение на витамин B17 комплекс и на нашия приятел Пешо баща ми още дълго време ще се радва на внуците си.

Бъдете живи и здрави!

Калина

Получихме това писмо по e-mailа на сайта lekuva.net@mail.bg 

Бащата на Калина не е единственият случай, при който витамин B17 комплекс помага. Във ФБ страницата на Lekuva.net можете да прочетете мнения и на други хора. Тук публикуваме част от тях:

„За дъщеря ми го доставихме от Украйна – В17. Беше преди около 4 години. Нямаше го в България. Не защото не е доказано действието му, просто фармацевтична политика. Помага категорично!“ – Жасмина Чукова

„Използван е от мои пациенти с видими резултати.“ – Теменужка Атанасова

„Хора, които имат рак, задължително да се насочат към този витамин. Б17 е един от най-силните убийци на ракови клетки заедно с масло от канабис, сода, мед с джинджифил и куркума… Общо взето, всеки рак може да бъде излекуван лесно, приемайки гореспоменатите продукти!“ – Валери Иванов

Можете да получите повече информация за витамин B17 на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *