ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЦИСТИКЛИЙН / CYSTICLEAN

Съдържа концентриран екстракт от американска червена боровинка, магнезиев стеарат, хидроксипропилметилцелулоза, оцветители

Предназначение

цистиклийнЦИСТИКЛИЙН е съвременен продукт за профилактика и лечение на цистит. Благодарение на активните проантоцианидини в биоактивната съставка от червена американска боровинка, продуктът блокира развитието на патогенни микроорганизми в сектори на отделителната система. По този начин се ограничава прогресията на започващи възпалителни процеси, свързани с болезнени спазми, болка и парене при уриниране, сърбеж, незадържане на урина, наличие на кръв в урината и пр.

ЦИСТИКЛИЙН е подходящо решение за профилактика и лечение на инфекции, включително цистит с основен причинител е-коли.

Как се приема

Този продукт е от типа хранителни добавки; препоръчителният прием е една капсула дневно – вечер, в продължение най-малко на две седмици. Този режим се поддържа като част от комплексна терапия при диагностициран цистит. Активната съставка на продукта блокира заселването на е-коли върху стената на пикочния мехур и растегжа на потенциалните бактериални колонии. Така се овладяват причините за възникване на възпалителни процеси и започва възстановяването на тъкани в засегнатите зони. За лечението на вече настъпили болестни процеси приемът на този продукт не е достатъчен, но ЦИСТИКЛИЙН се вписва хармонично в терапия с антибиотици.

При профилактика срещу цистит е необходимо да се приема по една капсула дневно в продължение на месец. При необходимост приемът може да продължи след пауза от 3-5 дни.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на ЦИСТИКЛИЙН може да причини алергични реакции, изразяващи се в засилване на симптомите на инфекция – парене, сърбеж, зачервяване и обриви по кожата.

Кога НЕ БИВА да се приема

ЦИСТИКЛИЙН не бива да се приема при алергия към някоя от съставките на продукта.

Да не се дава на деца под 12-годишна възраст. Според някои специалисти продуктът може да се прилага и без възрастови ограничения, но само под лекарски контрол.

Бременни и кърмачки могат да приемат продукта след консултация с лекар.

Взаимодействия с други медикаменти

Приемът на антикоагуланти и ЦИСТИКЛИЙН едновременно може да създаде проблеми, свързани с усилване действието на лекарства като варфарин. При подобни случаи се преценява предварително режимът на прием с възможна подмяна или спиране на някои медикаменти – докато трае лечението с боровинковия препарат.

______

Усреднена цена в аптеките – 74 лв за опаковка от 30 стандартни капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *