ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази проста рецепта ще помогне за възстановяване здравето на щитовидната жлеза

Всеки знае колко голяма е ролята на щитовидната жлеза. От проблеми с щитовидната жлеза страдат най-често жените

 щитовидната жлеза
Щитовидната жлеза би могла да създаде проблеми от всякакво естество, ако не работи добре. И тези проблеми са по-често срещани при жените, отколкото при мъжете.

Най-малката промяна в работата на този орган може да доведе до много негативни последици, като:

– необясними промени в настроението,
– остра загуба или наддаване на тегло,
– чревни проблеми,
– повишени нива на холестерола.

Медикаментозното лечение при болести на щитовидната жлеза е от значение. И по-скоро това медикаментозно лечение има полза, когато диагнозата е поставена правилно. Но, какъвто и да е случая, има билкови рецепти, които не само подкрепят добрата работа на щитовидната жлеза, но и подпомагат нейното лечение.

Например, уникалните свойства на репичката за вашето здраве все още удивляват както болните, така и лечителите, които я препоръчват.

Натуропатите са на мнение, че системната употреба на репичка е в състояние да балансира дейността на хормоните на щитовидната жлеза.

Факт е, че сокът от червена ряпа има голям брой рафанин – съединение, което съдържа сяра. Сярата, от своя страна, е важен регулатор на хормоните на щитовидната жлеза.

Споделяме със вас една страхотна рецепта за терапевтичен тоник от червени репички. Все още има репички на пазара, така че побързайте и дайте този толкова приятен и нужен тонус на щитовидната жлеза!

Споделете рецептата с приятели в социалните мрежи. Не знаете колко полезна би била за онези, които искат не само да подпомогнат щитовидната жлеза, но и да подобрят своето здраве и чудесен външен вид.

Необходими съставки:

7-8 зрели репички
2 см джинджифил
1-2 скилидки чесън
2 супени лъжици мед
2 моркова
сок от един лимон
100 мл. вода

Как се прави тоник за щитовидна жлеза от репички?

Репичките се почистват и нарязват, джинджифилът и той, както и чесъна и морковите. Всичко това се слага в чашата на блендера. За да се получи приятна за пиене смес се разрежда с вода. Накрая се добавя лимоновия сок и меда.

Лечебният тоник трябва да се приема по 2 супени лъжици 3 пъти на ден.

Курс на лечение – 3 седмици.

Тази вкусна смес ефективно премахва проблема с нередовното ходене до тоалетна . Хората, които страдат от запек, ще бъдат приятно изненадани от мекото действие на този тоник.

Източник: www.travolekar.ru

ТИ ЛАЙФ - за здрава щитовидна жлеза
 ТИ ЛАЙФ – билков чай за нормализиране на фукцията на щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *