Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Помолете Дядо Серафим за здраве, и той ще ви го даде!

Има места в България, които не просто сбъдват мечти, но влияят по такъв начин, че човек сам започва да обръща съдбата си!

здраве
Архиепископ Серафим Соболев

За да бъдем добре се нуждаем от увереност. От вътрешна убеденост, че ще оздравеем, че животът ни ще се подобри, че всичко ще се промени към по-добро.

Днес ще ви разкажем за едно място, което за много хора се оказа отправна точка на тяхното лично щастие и промяна. Сред вярващите е известно като Гробът на Владиката.

Казват, че Гробът на Владиката е едно от най-силните места за молитви и сбъдване на желания. Става въпрос за владиката Серафим Соболев, който е погребан в двора на Руската църква в София.

Гробът на владика Серафим в криптата на Руската църква, където всеки ден се молят стотици християни. До него се намира и кутията за писма до дядо Серафим. Снимки: epicenter.bg

Ако искате да оздравеете или да стане някакво чудо във вашето семейство – напишете молбата си до Владиката. Сгънете листчето и го оставете в църквата. Позволено е да молите за всичко, но не и например да ви се явят числата от тотото насън. Не трябва и да пожелавате лошо на някой друг.

Всеки, който иска да оздравее или да стане чудо в семейството му, оставя в църквата малко листче с молбата си. Много хора са намерили изцеление, след като са били в криптата на храма.

Всеки ден на Гроба на Владиката идват много хора. Някои се връщат пак, други идват, за да споделят радостта си от сбъдването на желанието, да оставят цвете на Гроба или да почерпят случайни минувачи с бонбон или парче хляб. Има и такива, които разказват как желание до Владиката се е сбъднало, и те вече не страдат толкова от болести като рак и диабет, например.

Докторите казаха, че се подобрявам. Не ми е толкова висока захарта вече!”, кълне се 51-годишна жена от Варна.

Писмата до дядо Серафим, както го наричат хората, се пишат повече от половин век. Според по-възрастни служители в църквата – 65 години.

Ето две от писмата на хора, познали чудото на Серафимовата помощ. Публикуваме ги без редакция. Част от тях се пазят в църквата

Изцеление от саркома

На дъщеря ми през 1996 г. поставиха диагноза саркома (злокачествен тумор). През същата година й направиха операция и химиотерапия, а през ноември получи масиран сепсис и се бори със смъртта почти месец. В безизходното си положение написах писмо на владика Серафим и Бог чу молбата ми. Неочаквано дъщеря ми се поправи. Не пренебрегвам грижите на лекарите за нея. Но стабилизирането на състоянието й започна внезапно от онзи момент, когато написах писмо на Владиката. Благодаря ти, Господи.

Л. Ц. от Русе

Даруване на дете

Дълги години нямах дете. Една нощ сънувах, че в колата ми лежи бебе и плаче. Когато с недоумение попитах откъде е дошло то, получих отговор: „От бул. „Руски“ №3. На сутринта отидох да видя какво има на този адрес. Оказа се адрес на… църква. Влязох вътре и разказах за странния си сън на църковните служители, а те ме посъветваха да се помоля на гроба на архиепископ Серафим. Скоро след това се сдобих с детенце. Прославих Бога и Неговия угодник владика Серафим.

Разказ на шофьорка на такси

Източник: epicenter.bg

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *