ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТЕНОРОС / TENOROS

Съдържа екстракт от елда, цинк, неохесперидин, сорбитол, ментол, кайсия и лимон на прах, лимонена киселина, ацесулфам , натриев захарин, магнезиев стеарат

Предназначение

теноросТЕНОРОС е нов продукт с положително въздействие върху имунната система и устойчивостта на дихателните пътища. Активен компонент в продукта е биофлавоноидният концентрирант екстракт от елда PSI 265. Приемът на ТЕНОРОС се препоръчва профилактично или като компонент от лечебна програма, подпомагащи отговора на имунната система при настинка и вирусни инфекции. Ускорява регенерацията на лигавиците в носа и гърлото.

Екстрактът от елда е с доказан принос за добрите функции на имунната система; в частност споменатите биофлавоноиди са важни за еластичността и здравината на кръвоносните съдове. Цинкът под формата на цинков глюконат е още една опора на защитните сили; упражнява противовъзпалителен ефект.

Включването на тенорос в лечението на сезонни простуди спестява прилагането на по-силни синтетични продукти с изразени странични ефекти.

Как се употребява

ТЕНОРОС е продукт от типа хранителни добавки. Прилагането му не се нуждае от предписание с рецепта, но консултацията с лекар не е излишна.

Таблетките се смучат до пълно разтваряне; препоръчва се половин час след това да не се приемат храни и течности. При симптоми като раздразнено гърло, запушен или течащ нос се вземат последователно две таблетки в рамките на половин час. След това в рамките на деня се смучат още три таблетки през равни интервали от време. До 5 таблетки дневно могат да се вземат през следващите 2-3 дни. Състоянието на потребителя изисква избор на друга терапия, ако в рамките на споменатия срок не се почувства подобрение.

До две таблетки дневно могат да се вземат профилактично при лек дискомфорт на лигавиците, ако сезонът предполага повишен риск от простуди.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът се приема добре и рядко дава негативни странични ефекти. Обикновено се касае за алергични реакции към биофлавоноидите от елда или към някой от помощните елементи.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТЕНОРОС не се прилага при свръхчувствителност към елда или към други компоненти на продукта.

Продуктът под формата на таблетки за смучене се прилага в подходящи дози и за деца. Консултирайте се с педиатър за дневната доза; прилагането на такъв тип таблетки за деца в ранна възраст е противопоказано.

Взаимодействие с други продукти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ТЕНОРОС с други медикаменти или хранителни добавки, които са упражнили нежелани въздействия върху здравето на потребителя. Въпреки това се препоръчва консултация със специалист, ако пациентът приема или наскоро е приемал някакви лекарства и има намерение да приложи таблетките с биофлавоноиди от елда.

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за опаковка от 15 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ТЕНОРОС / TENOROS

  1. Калоян каза:

    Да ви кажа ли какво мисля за Тенорос? Най-после някой да направи продукт, който не се пръска, като капките в носа и не уврежда лигавицата на носа. А се смуче, като бонбон и има много, ама много приятен вкус. Освен това няма никакви противопоказания. Баща ми е диабетик и го взима редовно. Много е доволен. Жена ми, бременна в 7 мия месец – само с Тенорос се оправя, когато и потече носа или е запушен. Аз също. По-голямото дете – също. Амо крайно време беше да се направи такъв продукт, който да се гълта или смуче, а не да се пръска в носа и да уврежда лигавицата. Тенорос, освен, че се смуче, но и много бързцо отпушва носа, ь и като че ли наистина подпомага имунната система. Горещо го препоръчвам на всеки. Браво на тия хора, дето са го измислили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *