Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Капките Ню Лайф идват на помощ, когато забременяването е трудно

Ню Лайф е натурален продукт, подпомагащ естественото забременяване

Ето как действат капките Ню Лайф!

Ню Лайф (New Life) е изцяло билков продукт, който се препоръчва при проблеми със забременяването.

„Капките Ню Лайф са най-добрият възможен избор за всяка жена, която иска по-бързо да стане майка. Комбинацията от билки, източници на натурални фитоестрогени, спомага за правилното функциониране на репродуктивната система и при двата пола!”, твърди д-р Камен Каменов.

Какво на практика представляват капките Ню Лайф, какво съдържат, как действат и какво да се очаква от приема им ще разгледаме в редовете по-долу.

Ако вашето семейство или ваши близки се опитват да имат дете, четейки ще се уверите, че този революционен билков продукт е сред най-добрите, които могат да се препоръчат.

Ню Лайф – какво представлява?

Ню Лайф е препарат с изцяло билково съдържание, достъпен в аптечната мрежа под формата на капки. Съставът му представлява комбинация между билки с доказано високо съдържание на фитоестрогени, чието действие е насочено към поддържане на нормалното функциониране на репродуктивната система както при жената, така и при мъжа. Като допълнителни положителни ефекти от приема на продукта след да се посочат:

  • поддържане на хормоналния баланс;
  • общо укрепване и повишаване на имунитета;
  • благодатен ефект върху нервната система.

Ню Лайф не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и подсладители.

Продуктът не се използва при доказана алергия към някоя от съставките, както от малки деца, бременни и кърмещи жени. При съмнения за настъпила бременност е препоръчително употребата му да се преустанови. Ако съмненията не се потвърдят, приемът му може да се възобнови без притеснения.

Какво съдържа Ню Лайф?

Както вече стана дума, иновативната хранителна добавка представлява уникална по своя състав билкова смес. Ето кои са онези полезни растения, които намират място в състава й, как действат и при какви здравословни проблеми се препоръчват:

Витекс

Основната съставка в капките Ню Лайф са плодове от билката витекс агнус кастус. Известно още като аврамово дърво, полезното растение се използва от дълбока древност за лечение на различни заболявания. В голямата си част, приложението му се свързва със състояния, провокирани от хормонални аномалии.

При невъзможно забременяване, което се дължи на хормонален дисбаланс, се препоръчват именно плодовете на растението витекс. Полезните вещества в тях успяват по естествен начин да подредят сложната палитра от хормони и да спомогнат за постигане на така желаното зачеване.

Ако е доказано, че не успявате да имате дете, защото при вас или партньора ви е налице смущение в хормонален план, то препоръчваме ви да се доверите на иновативната добавка Ню Лайф. В нея по успешен начин са уловени полезните вещества от витекс бери. Другият вариант е сами да си приготвите екстракт от тях.

Плодовете от витекс са с доказани ползи при проблемно забременяване!

Рецепта

За направата на екстракт от плодовете на витекс са ви необходими 20 г плодове. Те се заливат с 200 мл алкохол (препоръчително е да се използва 70% алкохол). Оставят се за 2 седмици на тъмно и хладно място, след което се прецеждат. От така приготвената тинктура се приема по 2 пъти на ден преди хранене. Дозата е между 30 – 40 капки на прием в началото, докато се достигне до 60 капки. Увеличаването до максималното количество се осъществява плавно.

Ако проблемното забременяване се дължи на смущения в репродуктивната система на жената, то билката аврамово дърво отново може да помогне. Нередовната или липсваща овулация също се повлиява от свойствата на билката да регулира половите хормони. По-конкретно – витекс инхибира хормона, пряко отговорен за образуването на фоликулите. В същото време, повишава отделянето на лутенизиращия хормон, който се отделя в тялото на жената непосредствено преди настъпването на овулацията. Може да се приема както екстракта, посочен в рецептата по-горе, като количествата са от 60 до 90 капки на ден, така и хранителна добавка.

Някои лечители твърдят, че дори при неизяснен стерилитет плодовете от витекс са в състояние да подпомогнат забременяването.

Рецепта

При пациенти с подобен проблем се препоръчва приготвянето на следната рецепта. 2 с.л. лъжици сушени витекс бери се заливат с литър вода и се варят под капак за 20 минути. След като се свали от огъня, съдът се покрива с кърпа и се оставя за още 40 минути. От така приготвения разтвор се приемат по 100 мл по 4 пъти на ден. Важното условие тук е да се приема само през втората половината на месечния цикъл!

Проодължителността на приема трябва да е поне 3 месеца.  

Витекс, приготвен у дома или под формата на добавка, е добре да се приема и от жени, при които са открити смущения в стойностите на важни полови хормони като прогестерон, естроген, пролактин.

Женско биле

Билката женско биле, позната още като сладък корен или сладник, намира приложение при лечението на редица заболявания. По отношение на проблемите със зачеването се използва при безплодие при мъжа и при жената, при импотентност, както и при олигоспермия. Приемът му спомага за регулиране на женския полов хормон естроген. Като цяло, може да се каже, че билката укрепва организма, тонизира го и повишава имунната система. Наред с плодовете от витекс, женско биле е другата основна съставка на Ню Лайф.

Гръмотрън

Ефективното си действие натуралният продукт при проблемно забременяване Ню Лайф дължи и на корени от билката гръмотрън. Познато още като кози гръмотрън , магарешки или исмаилов гръмотрън, растението се използва години наред за лечение на проблеми с пикочните пътища. Прилага се като общоукрепващо и диуретично средство. Доказано е, че при подходяща обработка и приложение билката подпомага зачеването.

Една от най-популярните в интернет пространството „рецепти за забременяване” има за основна съставка именно билката гръмотрън. Рецептата е на баба Ванга, като мнозина споделят, че лечителката е смятала гръмотрън за естествения лек при проблеми със забременяването.

Рецепта на баба Ванга
Гръмотрън влиза в състава на Ню Лайф!

Литър вода се слага на огъня. В момента, в който заври, към водата се добавят 20 г от билката гръмотрън. Оставя се да ври на слаб огън, докато водата не намали обема си наполовина. Отдръпва се и се оставя да престои една нощ. На следващата сутрин се прецежда и от така приготвената отвара се приемат по 150 мл преди трите основни хранения. Приемът на така приготвената отвара трябва да продължи поне 30 дни, но не повече от 40.

Интересна подробност около билката е честото й сравнение с цвете. Именно поради това интерпретация на посочената по-горе рецепта за забременяване срещаме и в типично цветарски форуми като http://forum.flowersnet.info. Откриваме я и сред мнения на потребителки във форума на електронното издание Бг-мама.

Клинавиче

Клинавиче или още орлови нокти е още една традиционна билка от българската народна медицина, която влиза в състава на Ню Лайф. Важна подробност за приема й е обстоятелството, че цъфтящите й стръкове и плодовете й имат различен химичен състав. Поради това употребата им се препоръчва за лечение на различни заболявания. При направата на продукта, подпомагащ забременяването, се използват стръкове от клинавиче. Смята се, че те имат успокояващ и противовъзпалителен ефект.

Клинавичето се използва при невъзможно забременяване!

В популярен блог за билките и тяхното приложение Късна пролет 9999 споделя някои от основните приложения на клинавичето при т.нар. „женски” проблеми:

–         за регулиране на менструацията;

–         за подпомагане на родовата дейност;

–         при бяло течение;

–         при проблемно забременяване;

–         при затруднения в кърменето.

Във виртуалното пространство на особена популярност се радва рецепта за приложение на клинавичето при безплодие. Потребителки споделят, че приемът по посочената по-долу схема им е препоръчан от известна билкова аптека в гр. София.

Рецепта

2 с.л. от билката клинавиче се изсипват в 600 мл вряща вода. Отварата се оставя за още 5 минути на огъня, след което се отдръпва. Оставя се да кисне 30 минути. Разделя се на 3 равни части и се изпива преди основните хранения през деня. Билката се приема 1 месец – между двете менструации, като препоръчително е и двамата партньори да пият от отварата от клинавиче.

Ветрогон

Билката ветрогон е поредното полезно растение, което създателите на Ню Лайф да вложили в ефективната му формула. Ветрогонът се използва заради тонизиращото, пикочогонното и спазмолитичното си действие. Знае се, че подпомага половите функции и при двата пола, използва се при проблеми с простата и при нередовна менструация.

Въпреки че приложението й има благодатен ефект и при мъжа, и при жената, по-често билката се използва в рецепти за подобряване на репродуктивните възможности на силния пол.

Рецепта

Една от най-популярните рецепти (според някои мнения във форумите отново препоръчвана от софийската аптека на ул. „Поп Богомил”) гласи, че се смесват равни количества от билките ветрогон, бабини зъби, жълт кантарион и магарешки бодил. След разбъркване 2 с.л. от сместа се добавят към ½ литър вряща вода. Оставя се на огъня за още 5 – 10 минути. След прецеждане от отварата се пият по 150 мл по 3 пъти на ден преди хранене. Добре е приемът на тази билкова отвара от мъжа да е едновременен с натурално лечение на безплодие и при жената.

Маточина

Маточината, листата от която са поредното полезно растение в състава на Ню Лайф, се смята за една от билките, които нямат вредни страни и церят редица болести. Сред основните й свойства се открояват антимикробното и спазмолитичното, като не бива да се пренебрегва й успокояващият й и антидепресивен ефект.

Още от дълбока древност листата от маточина са се използвали като натурално средство за регулиране на месечния цикъл при жената. Според някои билкари тя трябва да се разглежда и като естествен помощник в опитите за зачеване.

Рецепта
Листа от маточина помагат при женски проблеми!

Билкова рецепта с листа от маточина, която се предава от поколение на поколение у нас и за която мнозина потвърждават, че им е помогнала за забременяване, е следната. Взема се по 1 щипка от следните билки: магданоз, джоджен, маточина, коприва, целина, лайка и клинавиче. Билките се изсипват в 750 мл вряща вода и се варят за 7 – 10 минути. След като изстине отварата се прецежда и от нея се пие по 3 пъти на ден преди хранене по 150 мл. По време на месечното неразположение приемът на отварата се преустановява.

Малина

Освен с вкусните си плодове, малината е известна и с ползите за здравето, които имат листата й. Под формата на чай или алкохолна тинктура листа от малина се прилагат при редица заболявания, като се препоръчват и за цялостното укрепване на имунната система.

В книгата „Билки за жената”, която преди години беше настолна книга за много от нас, листата от малина се посочват в групата на онези полезни растения, които неизменно трябва да се приемат при проблемно забременяване. Те имат тонизиращо действие по отношение на матката, подхранват я й и я правят по-гостоприемна. Едновременно с това, съдържат полезни вещества, помощници на естественото зачеване.

„Билки за жената“ се четеше преди време много!
Рецепта

Отвара за забременяване с последната съставка на продукта Ню Лайф, а именно листата от малина, се приготвя по следния начин. Смесват се 10 г листа от червена детелина и 10 г листа от малина. Изсипват се в 1 литър вряща вода. Запарват се за поне 4 часа, след което се прецеждат. Течността се изпива в рамките на деня. Приемът може да продължи за неограничен период от време или до достигане на желания резултат.

Как се приема Ню Лайф?

Голямо преимущество на иновативната добавка Ню Лайф е формата, под която тя се предлага. Капките са лесни за дозиране и приемане, не се усещат, не променят вкуса на напитката, в която са разтворени.

По предписание приемът на Ню Лайф следва да е 2 пъти на ден. Количеството е 30 капки, разтворени във вода или друга подходяща напитка. Разтворът се изпива преди хранене или заедно с храната. Препоръчително е двата приема да са по едно и също време всеки ден, но това не е задължително условие.

Хората за Ню Лайф

Не мога да твърдя със сигурност, че забременях само заради Ню Лайф. Факт е обаче, че само 3 месеца и половина, след като двамата с партньора ми започнахме да приемаме от билковата добавка, двете чертички бяха факт. Все още не смея да се зарадвам напълно, защото историята ми е дълга и тъжна, но благодаря на създателите на тези капки. Дори забременяването ми да не се дължи на Ню Лайф, то поне надеждата, че мога да съм майка е тяхно дело!

Това е разказ на бъдеща майка, която вече е поверила щастието си на Ню Лайф. Ако и вие смятате, че вече сте направили всичко по силите си, но така желаното бебе го няма… защо не опитате иновативната хранителна добвка?! Направете си необходимите изследвания, погрижете се за теглото си, за тялото си, за здравословното и емоционалното си спокойствие, след което се доверете на революционния продукт! Ню Лайф може да се окаже онази лисваща частица, която да ви помогнете да постигнете мечтата си за дете!

Можете да си поръчате Ню Лайф на ТЕЛЕФОНИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79 

Източници:

http:// blog.bg/

http://po-krasivi.net/

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *