ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Миомакс – ето защо е продукт № 1 за лечение на кисти, миоми и полипи

Миомакс е доказан продукт при проблеми с женската репродуктивна система

Изглед на опаковката на продукта Miomax Миомакс

Кисти на яйчниците, миомни възли, полипи по матката са само част от заболяванията, които засягат половата система на жената.

За това какво представляват и кои са подходящите методи за лечение при всяко едно от тези заболявания са изписани много материали и са дадени конкретни насоки.

Сега ред идва и Lekuva.net да отправи своите препоръки за подходящ продукт при посочените по-горе здравословно проблеми.

Става дума за Миомакс – хранителна добавка, която е на път да заеме трайно място сред продуктите на българския пазар.

Миомакс /Miomax/ представлява иновативна хранителна добавка, която успешно се използва като основна или съпътстваща терапия при лечение на кисти на яйчниците, полипи по матката, миоми.

Приемът й спомага за правилното функциониране на женската полова система в цялост.

И още нещо много важно – поддържа в равновесие естрогенния баланс в организма.

Ако и вие страдате от някое от изброените по-горе заболявания или имате друг проблем със сходно проявление, то предлагаме ви да изчетете докрай този текст и да разберете защо Миомакс е наистина ефективен.

Какво представлява и как се приема Миомакс?

Миомакс е хранителна добавка с революционен състав, която има множество ползи за женската полова система. Продуктът е изцяло натурален, не съдържа изкуствени вещества, не съдържа и консерванти, оцветители или захар.

Предлага се под формата на капки. Приема се по 2 пъти на ден, като 30 капки се разтварят във вода и се изпиват или по време на хранене, или след това. Въпреки изцяло естествения състав на продукта, важно е да не се надвишава препоръчителната дневна доза.

Миомакс не бива да замества, а да бъде част от разнообразен хранителен режим, защото правилното хранене също е сред основните пътища към репродуктивното здраве.

Продуктът за женско здраве не следва да се приема при наличието на един или повече от изброените фактори:

  • доказана алергия към някоя от съставките;
  • бременност;
  • кърмене.

Миомакс не трябва да се приема от деца. Ако възрастта на пациентката предизвиква съмнения дали може да бъде третирана с препарата, той най-добре е да се потърси лекарско мнение преди започване на терапия.

Миомакс е ефективен при много типично женски проблеми!

Какво твърдят специалистите за Миомакс?

Д-р Камен Каменов, водещ специалист сред привържениците на алтернативната медицина, безапелационно застава зад твърдението, че за Миомакс тепърва ще се говори. Според него комбинацията от полезни вещества в продукта, която ще разгледаме по-долу, несъмнено влияе положително върху женския организъм. Специфичните свойства на всяка една от съставките оказват благодатно въздействие върху матката, яйчниците и останалите органи, от които зависи цялостното здравословно състояние на жената, както и възможността да стане майка.

Какво съдържа Миомакс? Как действат отделните съставки?

Както вече стана дума, Миомакс е изцяло натурален продукт. Представлява комбинация от билки с доказан ефект при гинекологични проблеми. В тази част от текста ще разгледаме внимателно всяка една от съставките на продукта и ще се опитаме да създадем цялостна картина на разнообразието от полезни вещества, събрани в този иновативен продукт.

Котешка стъпка

Котешка стъпка, или още билката на Левски и Clinopodium vulgare, е сред основните съставки в Миомакс. Растението е част от народната медицина от дълбока древност. Използва се заради многообразието от полезни действия, които има за човешкото здраве. Най-често се прилага за понижаване на високото кръвно налягане, при гинекологични заболявания и такива на мъжката полова система, при възпаление на пикочния мехур, както и при редица дерматологични проблеми.

Народната медицина изобилства от рецепти за прилагането на полезното растение – както под формата на чай, така и като извлек. Ползите си котешката стъпка, позната още като черновръх или див босилек, дължи на високото си съдържание на магнезий. Именно този минерал я прави подходящ лек и при редица заболявания на женската полова система.

В тази посока най-често билката се използва за лечение на миомни възли. Приемана в ранен стадий на заболяването, котешката стъпка води до естественото загиване на възли. Важно е обаче техният размер да не надвишава 2 см.

Котешка стъпка при миома:
Котешка стъпка се използва при миома!

За приготвянето на лек срещу миома е необходимо стъклен буркан да се напълни почти догоре с цветове от котешка стъпка. Съдът се допълва с 50-процентов спирт и се оставя на тъмно и хладно място поне за 30 дни. След това по 2 ч.л. от извлека се разтварят в 100 мл вода. Водата се изпива на няколко пъти в рамките на деня, като препоръчително е да е преди хранене.

Друга рецепта с котешка стъпка за лечение на миома предвижда към чай или разредена тинктура от билката да се прибавят равни части пчелен прашен и чист мед.

Още една рецепта при миомни възли гласи, че 2 стръка от билката се накисват в 250 мл гореща вода и се оставят за през нощта. На сутринта отварата се прецежда и се разделя на 3 част за през деня. Приемът продължава поне 2 седмици, след което се прави почивка. При нужда може лечението да се повтори.

Котешка стъпка при кисти:

При кистозни яйчници полезна е отвара, приготвена от пресни цветове котешка стъпка, коприва и цветове невен. Билките се смесват в равни количества. Лъжица с връх от тази билкова смес е достатъчна за приготвянето на литър отвара.

След като необходимото количество вода заври, се добавят билките и се оставят за няколко минути на огъна. На сутринта чаят се прецежда и се изпива в равни части преди трите основни хранения.

Петопръстник

Следващата билка, чиито лековити ползи допринасят за ефекта от Миомакс, е петопръстник. В продукта са добавени корени от билката.

Това толкова разпространено растение, което всички ние сме виждали, се оказва изключителен лек при десетки заболявания и неразположения. Без да изброяваме всички ползи от  растението с петлистните цветчета с жълт цвят, ще наблегнем на тези, които има по отношение на гинекологичните болести и смущения.

Петопръстник, приготвен под формата на чай или извлек, помага при бяло течение, при миомни възли и при някои други образувания по женските полови органи. Особено ефективно е лечението с петопръстник при кисти на яйчниците.

Петопръстник е една от съставките на Миомакс.
Петопръстник при кисти на яйчниците:

За лечение на киста или дори на поликистозни яйчници се приготвя запарка от петопръстник. 12-15 свежи или сушени листа от растението се накисват в литър гореща вода. След като билките киснат за поне 12 часа, запарката се прецежда и се изпива за едно денонощие. Смята се, че това е достатъчно, за да даде тласък за естественото изчезване на кистите.

С профилактичен ефект процедурата може да се повтори още веднъж след седмица.

Пасифлора

Цветове от пасифлора също допринасят за ефекта от Миомакс.

Билката пасифлора, позната още като страстниче или часовниче, се радва на популярност най-вече заради свойството си да намалява нервните неразположения. Тя има доказан успокояващ ефект, като се прилага при безсъние, нервни разстройства, стрес, преумора.

Положителното действие от растението с красиви цветове обаче е налице и при редица неразположения, засягащи женската полова система.

Като за начало, знае се, че пасифлората е в състояние да облекчи спазмите и болката, съпътстващи месечния цикъл.

Пасифлора при миомни възли:

Ежедневният прием на 3 – 4 чаши чай от пасифлора води до значително свиване на миомните възли за кратък период от време.

Турта

Иновативният продукт Миомакс съдържа и цветове от една от най-популярните билки при гинекологични проблеми. Става дума за турта – красивото цвете с множество ползи за женската полова система.

Жълто-оранжевите цветове на туртата се използват като лек за много болести заради антисептичното си и общотонизиращо действие. Приемана под формата на извлек или запарка, билката е източник на множество биоактивни вещества, етерични масла и флавоноиди.

Турта при миома:
Турта е не само красиво цвете!

Популярна рецепта в народната медицина за лечение на миомни възли с цветове от турта е следната. В 400 мл гореща вода се поставят 3 цвята от турта заедно с дръжките. Отварата ври на тих огън за 5 минути, след което се оставя да изстине до стайна температура и се прецежда. Разделя се на 3 равни части, които се изпиват преди основните хранения през деня. Приемът на така приготвяната отвара е добре да продължи поне 3 месеца, като всеки месец се прави почивка от 5 дни.

Коприва

Копривата е сред най-популярните полезни растения в народната медицина. Корен от коприва намира място и сред съставките на продукта Миомакс.

Това не е случайно. В някои медицински журнали копривата се нарича „женска билка” заради свойствата й да нормализира хормоните в тялото на жената. Именно поради тази причина билката се използва за регулиране на месечния цикъл, за облекчаване на предменструалните симптоми, при болезнен цикъл и навлизане в менопауза.

Съдържащите се в Миомакс корени от полезното растение имат още едно допълнително действие. Знае се, че от отвара от корени от коприва, листа от къпини и петопръстник, плодчета от бъз и шипки е може би най-ефикасният домашен еликсир за пречистване на кръвта. Приемът му е подходяща съпътстваща лечебна и превантивна терапия при разнородни заболявания. За приготвянето й са необходими равни части от полезните вещества. След смесване 3 с.л. се запарват в литър вода за 15 минути. Изпива се в рамките на деня.

Коприва при кисти на яйчниците:
Копривата е лек при много болести!

При поликистозни яйчници се прилага лечение с корени от коприва. В подходящ стъклен съд се поставят шепа корени от полезното растение. Заливат се с 200 мл 70-процентов етилов спирт или с водка. Съдът се затваря плътно и се оставя на тъмно и хладно място за седмица. След 7 дни копривата се изстисква от алкохола. От тинктурата се приема по 1 ч.л. всяка сутрин след закуска.

Коприва при полипи на матката:

Когато се прави опит да се премахнат полипите по матката по неоперативен път, подходяща е следната рецепта. 1 ч.л. плодове от касис, 3 ч.л. цветове от дива роза и 2 ч.л. листа от коприва се смесват. 1 с.л. от така получената смес се залива с 2 ч.ч. гореща вода и се връщат на слаб огън за около 15-20 минути. След изстиването се прецеждат и по ½ ч.ч. се пие 4 пъти през деня.

Бял равнец

Билката бял равнец по правило се свързва с лечението на гинекологични заболявания и проблеми заради кръвоспиращото си и противовъзпалително действие. Ползите й за женското здраве я правят незаменима при лечение на бяло течение, поликистозни яйчници, за облекчаване на менструалните болки и симптомите на менопаузата. Именно поради това цветове от бял равнец са сред съставките и на Миомакс.

Бял равнец при миома и маточно кървене:
Билката бял равнец е с доказани ползи за женското здраве!

Сред популярните рецепти с бял равнец е следната – нарязани предварително на ситно 15 г стръкове и 15 г цветове от бял равнец се заливат с 200 мл вряща вода. Запарката се оставя да изстине до стайна температура, след което се прецежда. От нея се приема по 1 с.л. лъжица преди трите основни хранения през деня. Разредена, тя може да се използва и за вагинални промивки.

Бял равнец при кисти:

Рецептата на лечителя Петър Димков за изчистване от кисти с помощта на билки е може би най-често прилаганата. Тя е позната под различни наименования, но ето какво предвижда: 1 с.л. турта, 1 с.л. невен и 1 с.л. бял равнец се добавят към 1 литър вода. След като водата заври, се оставя на огъня за 5 минути. Отдръпва се и се оставя билките да се запарят за 20 минути. След като изстине, се прецежда. От така приготвената запарка се приема по 3 пъти на ден по 300 мл. Трябва да се приема за период от поне месец, за да са видими и първите резултати.

Жълт кантарион

Лек за ума и тялото. Като такъв се разпознава билката жълт кантарион, която от край време се радва на популярност в народната медицина у нас. Тя се прилага вътрешно и външно като незаменимо алтернативно лекарство при разнородни болежки. Хиперфорин, хиперцирин са само част от веществата, които се съдържат в растението и които го превръщат в мощно средство за борба с възпалителните процеси. Приложението й също така облекчава болката и спомага за заздравяване на рани, има диуретичен и цялостен възстановяващ ефект.

Не е случайно и това, че цветове от жълт кантарион се съдържат и в Миомакс. Билката с наситени жълти цветове име редица ползи и за здравето на женската репродуктивна система.

Цариче

Цариче е следващата билка от букета, съдържащ се в Миомакс. Познато като „билка за женски проблеми”, растението ср използва с успех при редица състояния, засягащи женската полова система. Приемът на цариче се препоръчва при разнородни болки в малкия таз, за предизвикване на закъсняла менструация в пубертета или при обилна менструация, при проблемна бременност и за неутрализиране на неразположенията, свързани с менопаузата. Препоръчва се на всички жени, които скоро са родили, да приемат чай от цариче.

Цариче при полипи на матката:

Една от най-популярните рецепти с цариче при полипи на маточната шийка се приготвя, като 2 с.л. предварително нарязана на ситно билка се залива с ½ литър вряла вода. Връща се на огъня за 3 минути, след което се оставя да кисне за поне 30 минути. В рамките на деня от така приготвената запарка се приема по 6 пъти по около 80 мл след хранене. Възможно е с така приготвената запарка да се приготвят и влагалищни компреси.

Полски хвощ

Полски хвощ спира маточното кървене!

Дива хурка, конска опашка, пришлица са все наименования на едно и също растение, познато най-вече като полски хвощ. От дълбока древност растението се използва за лечение на разнородни болести – от тумор в стомаха до воднянка. Билката полски хвощ обаче има и редица ползи по отношение на здравето на жената.

Съдържащите се в полския хвощ полезни вещества й приписват редица здравословни плюсове – пречистващ, тонизиращ, антисептичен, диуретичен ефект.

Полски хвощ при маточно кървене:

Рецептата предвижда да се приготви чрез изстискване пресен сок от полски хвощ. От него се приема по 1 с.л. по 4 – 5 пъти през деня. Ако кървенето е свързано със смущения в месечния цикъл, се приготвя запарката от 1 с.л. билка и 200 мл вода. След като билката се запари, запарката се прецежда. От нея се пие по 50 мл на всеки 3 часа.

Ако сте изчели внимателно всичко, написано дотук, то без съмнение сте се уверили в изобилието от полезни вещества, които се съдържат в Миомакс. Продуктът, за който (както д-р Каменов твърди) тепърва ще се говори все повече, е онова липсващо звено, което е в състояние да възвърне баланса в женския организъм. Да възстанови здравето и най-вече да подпомогне всяка една жена в пътя й към най-важната роля – тази да бъде майка!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Повече за МИОМАКС можете да прочетете ТУК

Източници:

https://www.globalhealingcenter.com

http://www.herbalremediesadvice.org

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Миомакс – ето защо е продукт № 1 за лечение на кисти, миоми и полипи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *