ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чай за пушачи: рецепта облекчава състоянието на белите дробове на пушачи и астматици

Рецептата, която облекчава състоянието на белите дробове, е подходяща за пушачи, както и за страдащи от астма

белите дробове

Рецептата няма за цел да ви откаже от пушенето. Възможно е да сте взели решение и да се отказвате от вредния навик. Тази рецепта ще прочисти белите дробове. А ако нямате волята и желанието да спрете да пушите, ползвайте чая, чиято рецепта ще ви дадем малко по-долу, всеки ден. Колкото по-дълго, толкова по-добре.

Освен това, този чай е много полезен за хора, които страдат от астма, както и за такива, които имат хроничен бронхит, пневмония или други заболявания на белите дробове, различни от по-тежки състояние, като рак на белите дробове.

С всеки изминал ден вие ще започнете да дишате по-леко. Лекото дишане ще бъде улеснено от екстремното отделяне на храчки, което този чай предизвиква.

Храчките и кашлицата са защитна реакция на организма към заболяванията. Заедно с храчките белите дробове се освобождават от микроби и токсини. Причината за необходимостта да се отделят храчки, освен пушене, може да бъде: настинка, ринит, фарингит, тонзилит, синузит и друга белодробна патология.

Рецептата представлява една чудотворна отвара от борови пъпки и мента. Това средство улеснява бързото отстраняване на храчките от белите дробове и бронхите.

Необходими съставки:

1 литър вода
шепа млади борови връхчета (може и сушени)
шепа листа от мента
мед

Как се прави?

1. Пригответе два съда за водна баня.

2. Сложете водата и боровите връхчета. Варете на слаб огън в продължение на 50 минути. Добавете ментата и нека остане на огъня още 10 минути.

3. Махнете съда от огъня и завийте добре с одеяло. Нека стои така още час.

4. Прецедете. Подсладете с мед.

Как се приема чаят от борови пъпки и мед за облекчаване работата на белите дробове?

Пие се по 50 мл. 3 пъти на ден в продължение на 7 дни, или докато свърши дозата. Почива се една седмица и се повтаря пак, ако сте пушач или имате хронично заболяване на белите дробове.

Чаят от борови пъпки е отлична профилактика на бронхиалната астма. Продуктът е подходящ за възрастни и деца.

Източник: tvoelechenie.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *