ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ударно отслабване с Хелкор показват във Фейсбук!

И Светлана Василева е изкушена от добавката за отслабване Хелкор

Море от хора демонстрира как са отслабнали с добавката Хелкор само за няколко седмици във Фейсбук.

Страницата на испанският продукт за отслабване предизвика истински бум – само за 3-4 седмици събра повече от 10 000 харесвания. Подобен интерес не е имало от много време към продукт за отслабване. Диапазонът на резултатите е различен, но такъв е и начинът на живот на хората, които я ползват.

През последните дни стана ясно, че и известната плеймейтка Светлана Василева също ползва Хелкор, за да поддържа фигурата си. Фитнес заниманията и спазването на диета очевидно дават своите резултати, а и тя самата постоянно следи кантара и не допуска никакви отклонения от формулата на изяществото; никакви, дори и най-малките! В нея вече е влезнал и Хелкор.

Тя е добавила Хелкор към рецептата на зеления коктейл, с който започва деня си. Казват, че се приготвя от 10 връзки магданоз, сока на два лимона и два литра вода. Наситненият магданоз и лимоновият сок се пасират и получената зелена маса се разрежда с водата. Тази напитка се изпива на глътки в рамките на деня.

Хелкор
Море от хора демонстрира как са отслабнали с добавката Хелкор

Доказано е категорично, че с помощта на хранителни добавки от типа термогеник – такава е и ХЕЛКОР, поддържането на оптимално тегло или редукцията му става без сериозни трудности, без опасни за здравето отклонения и без необходимостта от поемане на сериозни физически натоварвания.

Как действат продуктите от типа на ХЕЛКОР?

Приемът на такъв продукт повишава телесната температура, като при това настъпват редица промени в метаболитните процеси, по-точно ускоряване на метаболизма. Усещането за глад отслабва и по-лесно се установява контрол върху апетита. Активизира се централната нервна система, подобрява се координацията на движенията – ако потребителят на хранителната добавка по принцип е активно спортуващ, това подпомага постигането на определени резултати. Стомахът и останалите зони на храносмилателната система изпълняват функциите си значително по-бързо, като се увеличава и скоростта на разграждане на мазнините.

Отслабва трансформацията на енергийни единици в мастни натрупвания и формиране на депа; преобладаваща характеристика не е изхвърлянето на излишните течности (както се случва при отслабването с диуретици), а топенето на мастни клетки. Така и редукцията на килограмите е с трайни резултати, по-лесно е предотвратяването на йо-йо-ефекта.

Разбира се, на всяка цена трябва да знаем какво съдържа един термогеник, в това число и ХЕЛКОР. В нашия случай става дума за компоненти, които по принцип се използват в добавки и храни за активно спортуващи.

Секретът е в начина, по който такива съставки се комбинират, в избора на композицията и пропорциите между съставките й. Кофеинът например е често избирана съставка, тъй като премахва усещането за умора, подобрява издръжливостта, оптимизира кръвообращението. Ако в добавката присъства биоактивен компонент от гуарана, можем да очакваме усилване на ефектите от носителя на кофеин, който може да е например зелено кафе.

Дори и при най-правилната схема на прием не бива да очакваме видими резултати за ден-два. Обикновено приемът на термогеник е предвиден програмно за месец, след което се прави почивка и приемът отново се възобновява. Необходимо е време за натрупване на активните компоненти; препоръчва се и умерена физическа активност, която все пак трябва да е съобразена с индивидуалните възможности на отслабващия.

Най-ефективно е отслабването, когато продуктът е подействал и започва активно отделяне на енергия – тъкмо тогава чрез плуване, каране на колело или фитнес калориите се изгарят без остатък. Стандартният прием на ХЕЛКОР не прави изключение от тази схема; капсулите на добавката се приемат два пъти дневно, сутрин и на обяд. Досещате се защо ХЕЛКОР не се препоръчва вечер: енергизиращият й ефект би попречил на здравия сън.

Нека сега да видим какъв точно е съставът на актуалната добавка ХЕЛКОР!

Създателите на ХЕЛКОР са комбинирали в продукта точно определени количества от гуарана, какао на зърна, зелено кафе, йерба мате, колеус форсколий, чер пипер и бяла върба. В случая е важен не само подборът на съставките, а и пропорциите между тях.

Идеята е всяка съставка да реализира въздействието си и максимално хармонично да участва в общата битка с килограмите. Съставките взаимно усилват действието си и осигуряват постъпателен натиск върху химията на тялото в отрязък от време около 5-6 часа за една доза (една капсула).

Много потребители на ХЕЛКОР, сред които е и Светлана Василева, споделят промяната след приема на хранителната добавка. Хората се усещат бодри и енергични часове наред; по-концентрирани са в заниманията си, по-продължително време поддържат висока физическа активност.

Светлана Василева
И Светлана Василева е изкушена от добавката за отслабване

Не усещат потребност от похапване между редовните хранения и са във ведро настроение. За постигането на емоционален баланс и вътрешна хармония не им трябват редовните сладости, от които най-бързо се трупа наднорменото тегло.

Да видим как всъщност действат съставките на ХЕЛКОР. Започваме с актуалното йерба мате – храстовидно диво растение от Латинска Америка, което се култивира, подстригва под формата на нискостеблено дръвче и отглежда в плантации. От него се приговя от векове тонизираща напитка – алтернатива на зеления чай.

В Хелкор йерба мате участва заради уникалното си съдържание на пуринови алкалоиди – кофеин, теофилин и теобромин, както и на сапонини. Тези компоненти активират вегетативната нервна система, стимулират кората на главния мозък и това се изразява в изразена физическа и психическа активност и издръжливост. Характерното за йерба мате е и това, че притежава особен вид насочено тонизиращо действие.

Самото растение съдържа два-три пъти по-малко кофеин в сравнение например с китайския чай. В същото време то е с достатъчно изразен ефект, като тонизира надеждно и в достатъчна степен и с по-малки от обичайната за кофеиносъдържащите доза. това се дължи на факта, че заедно с кфеина такова тонизиращо действие упражнавят също теоброминът и теофилинът.

Действието на йерба мате е и по-меко и с по-малко странични ефекти. Ценено е и става все по-търсено и заради способността да стабилизира постигнатата редукция на теглото; благодарение на него отслабването се случва в стабилна кондиция на организма, с блансирано артериално налягане и неутрализиране на възможните емоционални негативи.

Друга важна съставка е зеленото кафе. То също се радва на голяма популярност през последните пет години, и ето защо: през 2012 година американски учени доказаха приноса му при изгарянето на мазнините в рамките на метаболитните процеси в човешкия организъм. Този ефект се дължи на хлорогеновата киселина, която зеленото кафе съдържа в голямо количество. Знае се, че при изпичането на кафето процентът на киселината силно намалява.

Зеленото кафе същевременно е могъщ антиоксидант, с чиято помощ тялото се освобождава от зловредните свободни радикали. То съдържа и дъбилни вещества, които съдействат заедно с пуриновите алкалоиди за висока физическа и умствена активност. На това съчетание от полезни компоненти се дължи положителният ефект на зеленото кафе при главоболие и мигрена – симптоми, които не липсват по време на редукция на теглото.

Следващият важен компонент в добавката ХЕЛКОР е екстрактът от гуарана. Това необикновено растение вирее в басейна на Амазонка и от него се произвеждат специални биоактивни компоненти. Гуараната оказва възбуждащ ефект, защото в състава й има подобни на кофеина вещества. Те стимулират централната нервна система и неутрализират усещането за умора.

Гуараната отслабва неприятните усещания, свързани с потребността от хранене, заглушава чуството за глад. Точно тези качества са важни за употребата на гуарана в нискокалорийни диети при редукция на теглото. Гуараната освен това стимулира редовната дефекация и съдейства за успешен детокс на организма. Плюс на добавката ХЕЛКОР е точното дозиране на компонента гуарана. Това е важно, защото предозирането й може да провокира странични ефекти от рода на гадене, нервност и диария.

Много пъти амбициозните програми за отслабване се провалят заради крайностите в режима, който трябва да се изпълнява. Една от тези крайности е опитът рязко да се намали дневният калориен прием; на практика бързото отслабване за немалко хора означава гладуване. Няма нужда да обясняваме колко вредно е това. И на практика – невъзможно. Дори да има моментни резултати, те бързо се заличават след края на диетата и връщането към обичайния режим на хранене.

Предимство на ХЕЛКОР е това, че ненатрапчиво дисциплинира и помага да се усвои режим на здравословно хранене – завинаги. Това се постига чрез комбинираното въздействие на гуарана, зелено кафе и йерба мате: трите съставки зареждат с енергия и тонизират, липсва усещането за глад и изтощение. При една нискокалорийна диета с такава подкрепа апетитът се контролира успешно и изгаряме калориите дори без дълги, изтощителни занимания във фитнеса.

Комплексното въздействие на ХЕЛКОР не би било така пълноценно и без останалите съставки на добавката. Да споменем какаовите зърна: те са истинско богатство за тялото. Съдържат огромно количество необходими за организма елементи, сред които актуалният епикатехин. Благодарение на него – доказано – намалява рискът от инсулт, инфаркт, диабет и дори рак.

Присъствието на какаото в ХЕЛКОР подобрява показателите на добавката като продукт, подпомагащ укрепването на здравето. Какаото също ускорява и оптимизира процесите на обмяна; същевременно действа като антидепресант, активира либидото, оптимизира работата на сърдечно-съдовата система. Насърчава се продукцията на хормона на щастието – серотонин; има дори такава шега, че който обича какао и продукти с такъв състав “рискува” да живее като щастлив човек.

За ХЕЛКОР това не е без значение – особено в моментите, когато един отслабващ човек е разколебан в успеха на своето начинание. И последно за съставката какао: усилва ефекта от останалите енергизиращи компоненти, улеснява контрола върху апетита, балансира липидния обмен.

Колеус форсколий е наричан от много хора “горелка за мазнини”. Тази тропическа мента е позната от векове в индийската народна медицина. Коренът на растението се прилага при лечението на стомашно-чревни, сърдечни и белодробни заболявания; от корена на колеус форсколий се произвежда съставката форсколин.

Именно форсколинът активира ензима аденилат циклаза, който участва в термогенезата и ускорява разграждането на мазнините. За онези, които са запознати с ефектите на целебното растение, няма съмнение – то е добър помощник в премахването на мастни натрупвания, като същевременно насърчава изграждането на мускулни клетки.

Екстрактът от бяла върба е допълнителна съставка в ХЕЛКОР; тя е позната в редица страни като природен фактор за овладяване на възпалителни процеси и болки от различен характер. В нашия случай подобен компонент има място заради стреса, на който организмът неизбежно се излага при влизането в режим на отслабване. Такава позиция може да отключи интензивен възпалителен процес в латентни огнища, за които не сме си давали сметка. С помощта на биоактивните съставки от бяла върба подобна заплаха се неутрализира естествено, без прием на синтетични медикаменти.

Едва ли е необходимо да се спираме подробно на черния пипер. Той е интересен не само като подправка в кулинарията; има място и в редица “зимни” рецепти, да си припомним само греяното вино. За продукт като термогеника ХЕЛКОР черният пипер е естествено допълнение, което стабилизира ефекта на бързо изгаряне. Освен това той е добър антиоксидант и допринася в случая за съхраняването на здравето.

И така – ХЕЛКОР очевидно притежава необходимите качества за нов силует. Вече има много примери за постигнатия ефект на отслабването благодарение на испанската хранителна добавка. Лятото е на прага: ако още се колебаете как да постигнете желаната линия за слънчевия сезон, доверете се на ХЕЛКОР. Наистина работи!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *