ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Надежда Атанасова: Аз се убедих в действието на „B17 комплекс“, той спаси съпруга ми!

Разказът е предаден автентично, без редакторска намеса

Съпругът ми е германец. През септември месец миналата година при направена цитоскопия му откриха шест туморчета в пикочния мехур с големината на лешник. Урологът веднага го насочи за операция.

На няколко пъти бях прочела изказвания на хора, които са взимали „B17 комплекс“. Поръчах го, тъй като аз вярвам в билковата медицина и от 15 септември съпругът ми започна да взима всяка сутрин по една капсула на гладно.

B17 комплекс
Надежда Атанасова: B17 комплекс спаси съпруга ми

Операцията беше насрочена за края на октомври, но се отложи за края на ноември, тъй като имаше възпалителен процес, който трябваше да се успокои. През цялото това време той взимаше редовно, всяка сутрин, по една капсула B17. Този от чешката фирма – „B17 комплекс“. Предпочетох точно него, защото в тези капсули, освен екстракта от кайсиеви ядки, има и гъбата кладница, ядки от кайсия и билката облепиха, която се използва при туморни заболявания, както и други две гъби, които не ги познавам. Тези капсули, освен това, са на билкова основа. Облепихата също се използва за вътрешни и външни рани.

При операцията се оказа, че тези туморчета се бяха стопили, при пет от тях бяха останали само кожички, а шестият се бе стопил и от големина на лешник беше станал колкото зърно на черен пипер. Само за два месеца и половина!

На хирурзите в Германия не казах за „B17 комплекс“, защото не бяха в течение на състоянието на съпруга ми. Аз отидох при уролога след операцията, който беше открил туморчетата и разговарях с него. Той каза, че е трябвало да взимам, както фирмата дистрибутор е дала указания – 3 месеца и след това да се направи нова цистоскопия.

Аз съм напълно убедена – B17 комплекс действа и стопява туморите! Сега също продължавам да му давам. Аз не вярвам в писанията, че кайсиевите ядки са вредни или пък отровни. Всеки е ял от тях, когато е бил дете. И сме били по-здрави, отколкото децата сега. Може да се взема и профилактично.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *