ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Специално четиво за мъже: Ето как да се грижите ПРАВИЛНО за кожата си

Силният пол е суетен, спор няма. Но дали знае, че според статистиката кожата му е изложена на повече риск от тази на жените?

Колкото и невероятно да звучи, мъжката кожа се оказва застрашен „вид“. Това сочат изследванията на италиански учени. Не, че е фина и нежна като тази на жените. Причината е, че силният пол обича да стои много по-дълго на открито и обикновено не използва слънцезащитни и изобщо някакви по-специални козметични продукти. Повечето мъже се ограничават до душ гел, пяна за бръснете, афтършейв и дезодорант.

кожата
И мъжете трябва да почистват вечер кожата на лицето си

Време е да променят своите навици, за което биха могли да им помогнат жените до тях.

Ето какво могат да използват мъжете, ако искат да съхранят младостта на своята кожа. Още повече, че мъжката козметика е създадена специално за потребностите на силния пол. Тя не е просто глезотия, а необходимост.

Досущ като жените, и мъжете трябва да почистват вечер кожата на лицето си с измиващ гел, тоалетно мляко или тоник за лице. В това няма нищо срамно. Но пък така ще отстранят ефективно нечистотиите от лицето си.

Поддържането на маникюра е въпрос на елементарна хигиена и естетика. Не става дума да използват лак за нокти, но полирането на ноктите с пила и използването на крем, подсилващ структурата им, ще подобри външния им вид.

Съвременната козметика предлага и различни разкрасяващи и тонизиращи средства, които също са добра находка за мъжкия козметичен несесер. Депилиращ крем, енергизиращ гел, крем за лице, антиперспирант – това са все продукти, които биха подобрили визията, без никой да подлага на съмнение сексуалната ориентация на мъжа. И един хубав парфюм, разбира се.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *