ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лед вместо скъпи СПА процедури: бърз начин да подобрите здравето и красотата

Не се заблуждавайте – процедурата с лед е най-екстремната процедура, която може да направите у дома

лед

Трябва да имате голяма купа с вода, в която сте сложили кубчета лед. Потопете няколко пъти лицето – толкова, колкото можете да издържите. Правете това всеки ден, като започнете с едно потапяне и постепенно увеличавате броят им, докато стигнете до 5 дълги потапяния.

Сега, някои може да попитат: ама защо, ние да не сме пияни, които искат да изтрезнеят? Да, това е още една полезна функция на купата с лед. Но, в случаите, в които се използва за подобряване на красотата, купата с лед има съвсем други функции и ползи.

Запомнете! Задържането на лицето в ледена вода от 10 до 30 секунди води до незабавни резултати. Този метод е най-добре да се прави вечер, преди лягане.

Ледът ще ви помогне, ако имате зачервена кожа и торбички под очите . Ледената вода ще подобри кръвоснабдяването на кожата и нейния цвят, ще изглади бръчките и ще ликвидира подуването.

Ледената вода свива порите. Особено полезна е за хората с мазна и проблемна кожа. След измиване на кожата с леден тоник тя ще запази свежестта през целия ден и ще бъде добре овлажнена. Дори дълбоките бръчки ще са по-малко забележими след тази процедура. Да, правилно сте прочели – става въпрос за газирания тоник, който се продава в магазините. Но, ако не искате да ползвате него, може да си купите хининова вода и да я охладите.

Между другото, ако краката ви са уморени, подути или имате болки, потапянето в студен тоник ще облекчи болката и неразположението.

Може да си направите билкови ледени кубчета, които освен освежаващ, ще имат и терапевтичен ефект.

Кубче лед за здраве

Ако ви мъчи главоболие, вземете кубче лед и го сложете в ямичката, която се образува в основата на тила. Подръжте няколко минути, и от главоболието няма да остане и следа.

Кубче лед върху ухапано от насекоми ще спомогне за по-бързо спадане на отока.

Малка бучка лед може да смучат онези, които страдат от гадене по време на пътуване.

Страдате ли от слънчево изгаряне? Ако да, приложете няколко кубчета лед, тъй като те не само успокояват засегнатата област, но и хидратират кожата ви.

Ледът действително може да облекчи болката при зъбобол. Сложете кубче лед върху чувствителната област /не директно върху зъба!/ за известно време. То ще дезонизира нервите и венците, и ще ви успокои.

Ледът действа като идеално средство за лечение на мазна кожа. Той не само премахва себума от запушените пори, но също така контролира производството му. Освен това, намалява разширените пори и успокоява болезнените пъпки.

И един малко по-пикантен завършек…

Мислили ли сте някога, че играта с кубчета лед може да предизвика сексуална възбуда? Това е абсолютно вярно, тъй като ледът действа като успокояващ симулатор за възбуда. Представете си леденото усещане, което преминава през интимните ви части.

Как да го използвате? След загрята сесия в леглото опитайте различни „ледени игри“, като целунете партньора си, докато държите леко разтопено ледено кубче в устата си. За останалото използвайте фантазията си.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *