Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли как най-лесно се чистят енергийни токсини?

Навярно сте запознати с няколко метода за почистване на токсини от тялото – чай, билкови отвари, сокова терапия, диета, глад

токсини

Но, знаете ли как да почистите енергийните токсини?

Има един метод, който без проблем се справя с енергийните отпадъци, които тровят тялото и душата ни.

Йога – това не е просто начин да развием физически тялото си и да увеличим своята гъвкавост. Йогата е един вид и гимнастика за съзнанието.

Ин Йога – това е една малко по-особена медитативна практика. Тя ви позволява да чуете вътрешното си „аз“ и да се освободите от притесненията. Чрез нея най-добре се освобождава натрупвания стрес.

Динамичната йога работи само с мускулите. За да се стигне до сухожилията и ставите, трябва да се направи дълбока релаксация и продължително задържане в пози.

Това е целта на Ин йога. Опитайте се да практикувате този вид йога упражнения, и ще забележите как животът ви се променя към по-добро. Трансформирайте себе си. Изхвърлете боклука от тялото и душата си.

В рамките на една статия трудно можем да ви обясним принципите, философията и практиката на Ин йога. Днес има достатъчно клубове и инструктори, които биха могли да ви помогнат в тази насока. По-важно е да разберете какви са ползите от практикуването на ин йога. А съвсем не са за пренебрегване, изобщо!

Ин Йога – пет ползи за здравето, заради които си заслужава да я практикувате

1. Увеличава гъвкавостта

Ин Йога развива гъвкавостта много добре. За да имате едно наистина гъвкаво тяло, е важно да се разтяга и еластичната съединителна тъкан.
При заниманията с тази практика се работи за таза, вътрешната част на бедрата и долната част на гръбначния стълб. Именно в тези области има много съединителна тъкан. Всяка поза се провежда средно по три минути. В този случай, мускулите са напълно отпуснати.

2. Активира кръвообращението, и не само

Упражненията за релаксация помагат за подобряване на кръвообращението, особено в ръцете и краката. Ин Йога помага да достави повече кислород към клетките, които в резултат на това започват да работят по-добре.

3. Тя облекчава напрежението и стреса

Когато се практикуват някои видове йога, се натоварват определена група мускулите. Ин йога има за цел да подобри дишането и отпускането. Това, от своя страна, може да помогне за намаляване нивото на кортизол в кръвта, който води до появата на стрес.

4. Засилва вътрешния енергиен поток

Практикуването на ин йога позволява да стигнем до места, където енергията е „в застой“, за да се активира кръвообращението. Само след няколко сеанса енергията тече свободно, болката изчезва и настава едно цялостно усещане на благоденствие и мир.

5. Чисти енергийни токсини

Енергийните „токсини“ се проявяват под формата на емоции. Те включват гняв, стрес, тревожност, тъга, мъка, неудовлетвореност, завист и други.

Според традиционната източна медицина , за всяка емоция отговаря определен орган. Например, страхът засяга бъбреците, стресът – черния дроб, а гневът – жлъчката. Сами разбирате, че тези емоции вредят.

Когато започнете да практикувате Ин йога, ще забележите как негативните емоции не просто изчезват. Тяхното усещане става по-меко, а с времето се неутрализират съвсем.

Ин Йога ни помага да видим какво наистина се случва вътре в нас, и да сме психически по-стабилни.

Опитайте се да започнете и да практикувате Ин йога. Може би това ще се превърне във ваше ново хоби, което ще промени живота ви и ще подобри здравето.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *