ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Андрей Курпатов: Запазете душата здрава, за да излекувате тялото!

Андрей Курпатов смело може да се нарече народен психотерапевт. Този руски лекар е помогнал на много хора, което го е превърнало в известен телевизионен водещ

Андрей Курпатов е доктор по психология, който прилага сложните закони на тази наука, така че да са достъпни и полезни на всеки.

Ние ви предлагаме най-добрият съвет от човек, който знае как да реши основни психологически проблеми. Щастието ви зависи само от вас, без съмнение! Вашето изцерение – също. Не губете време и сили да обичате хора, които не го заслужават!

Прочетете следващите препоръки внимателно. Те ще ви помогнат да промените отношението си към много важни неща, като здравето, взаимоотношенията с другите и съхраняване на емоционалната стабилност.

Правилата на Андрей Курпатов

Андрей Курпатов
Андрей Курпатов

1. За отговорността

Никога не предавайте отговорността за онова, което се случва в живота ви, на някой друг. Да, много е изкушаващо да кажем „Друг е виновен!“. Но, наистина, няма нищо по-правилно и освобождаващо да кажете кратко, точно и ясно: Аз съм автор и създател както на моите неуспехи, така и на моите победи! Това признание ще ви даде сила.

2. За илюзиите

Отървете се от илюзията, че можете да промените другите хора. Подсъзнателно, ние всички страдаме от тази наивна заблуда, и в резултат страданието ни е истинско и осезаемо.

3. За любовта

Илюзията за неограничен избор в любовта е ужасно погрешно схващане. Вие самите едва ли сте толкова идеални, че да губите време в търсене на идеалната половинка. Би било наивно да се чака „щастливата среща“, когато самотата е станала не просто част от живота…

4. За слабостта

Тъжно, но факт – имаме нужда от силата на още някой до нас

Слаби, уморени, страдащи, нещастни – никой не иска да изпада в подобно положение. Ако хората се преструват, че въпреки проблемите, всичко е наред –
това е огромна грешка. Съгласете се с абсолютността на това правило, като го преразгледате поне няколко пъти. Колкото по-дълго оставите един проблем нерешен, толкова повече ще се задълбочава той.

5. За работата

Всеки нормален човек след една определена възраст иска да се пенсионира с голяма и удобна пенсия, ако може точно сега или по-скоро – веднага! Това е химера.

Няма как да стане, ако не сте спестявали или нямате добра работа. Затова започнете да мислите за тези години час по-скоро, и се подсигурете.

6. За децата

Имаме деца, за да разберем какво е истинска любов, както и да се научим да обичаме безрезервно и въпреки обстоятелствата.

7. За проблемите

Научете се да не подценявате и да не преувеличавате всеки един проблем. За нашата психика е по-лесно да осъзнае, че проблемът не е чак толкова неразрешим, отколкото че е нещо сериозно.

Вместо да мислите „Животът ми няма смисъл“, по-добре помислете не как да се лишите от живота си, а как да го освободите от проблемите.

Щом е толкова лесно да се отнеме живот, нима ще е по-трудно да се справите с един или два проблема?

8. За добротата

Не губете време и енергия за тези, които са безразлични към вас, или дори по-лошо – тези, които не ви обичат. В този свят има предостатъчно хора, които биха ви помогнали да изживеете живота си с радост.

Просто не трябва да бъдете затворени и подозрителни. Давайте онова, което искате да вземете. Проверено е – така лошия късмет и болестите ще стоят далеч от вас.

Източник: www.kurpatov.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *