Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Имам човешки папиломен вирус. Как да се излекувам? Опасно ли е за здравето?

Човешки папиломен вирус – инфекцията, която най-често се придава по полов път, и която причинява различни поражения на човешкия организъм

човешки папиломен вирус

Около 50% от хората, които са сексуално активни, са заразени с човешки папиломен вирус или HPV. При жените инфекцията с HPV може да се прояви под формата на генитални и плоски брадавици, появата на анормални клетки в лигавицата на шийката на матката и рак на маточната шийка. Но при доста голям процент от жените човешкия папиломен вирус е асимптоматичен.

Папиломният вирус изисква специално лечение, което се назначава от специалист. Най-често се назначават препарати, които атакуват поразените тъкани. Известно е, че HPV е причината за появата на брадавици, както на гениталите, така и върху други области от човешкото тяло. Папилома вирусът се размножава много активно върху повърхностните слоеве на епидермиса. Ето заради това и лечението на този вирус е повърхностно.

Тази инфекция трябва да бъде причина за сериозни притеснения. HPV може да причини неприятни усложнения на здравето. Затова, както при много други тежки и неприятни заболявания, лечението трябва да започне отвътре-навън.

Какъвто е случаят с други вирусни заболявания, инфекцията се случва поради лош имунитет. В крайна сметка, тялото ви не е в състояние да устои на вредните бактерии.

От подобряването на имунната система има само ползи за здравето. За тази цел е препоръчително да се ползват билки. Билките остават, все още, най-добрият източник на здраве.

Билки за имунната система

Билките, които повишават имунитета, са естествен склад на здравето. Те помагат за безопасното и ефективно възстановяване на имунната система. Силната имунна система може да се справи с различни заболявания. Можете да правите настойки и отвари, както само от една билка, така от комбинация между няколко.

Най-силният природен имуностимулатор е ехинацеята. Основният ефект на растението е да потисне възпроизвеждането на херпес и грипни вируси, Е. коли, стафилококи и стрептококи. За да се подготви отвара се използват 300 грама корени на ехинацея, които се заливат с вряща вода. Сложете на водна баня в продължение на 15-30 минути. След това, инфузията трябва да се охлади, прецеди и да взима по една четвърт чаша три пъти на ден.

Ореховите листа са друго налично билково лекарство, което перфектно засилва имунната система

Една супена лъжица дребно накъсани орехови листа се слагат в 500 мл кипяща вода. Така остават в продължение на 12 часа. Прецежда се и се пие по половин чаша два пъти на ден.

Накрая ви предлагаме една смес, която според билкарите е по-силна от антибиотик. С нейна помощ може да дадете невероятна сила имунната система. Да, малко трудно се набавят билките, но ако имате малко търпение може да си ги наберете сами през лятото. Да, женшенът може да направи чудеса за имунната система, но нищо не може да се сравни със силата на билките, които са пораснали на една географска ширина с вас.

  • Пелин (три части);
    Женско биле корен (три части);
    Дяволска уста (две части);
    Глухарче корен (две части);
    Ехинацея (две части)
    Мента и шипка (две части);
    Малинови листа и листа от бреза (шест части).

Всички билки се смесват. Една чаена лъжица се залива с една чаена чаша вряла вода. Оставя се да предстои 5-15 минути и се прецежда. Пие се по една чаша всеки ден. Въпреки резервите на някои хора, чаят има превъзходен вкус, а заедно с това и реални ползи за здравето.

Не подценявайте естествената защита на тялото. Приемът на билки за предпочитане пред разни прахчета и хапчета. Не че хапчетата не вършат работа, даже напротив! Но, преди да започнем да се лекуваме, много по-лесно е да се защитим. А по-добра защита от естествените средства няма!

Източник: ilive.com.ua

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *