ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДИЙП РИЛИЙФ / DEEP RELIEF

Съдържа ибупрофен, левоментол, пропиленгликол, диизопропаноламин, карбомер, денатуриран етанол, дестилирана вода

Предназначение

дийп рилифГелообразният лекарствен продукт ДИЙП РИЛИЙФ е предназначен за локално приложение при болки и възпаление. Подходящ е при типичната симптоматика на ревматизъм, при проблеми с мускули и сухожилия – свързани с болестни възпаления, спортни и битови травми, навяхване, изкълчване и пр.

Активен компонент в гела е познатият ибупрофен – нестероидно противовъзпалително средство с доказана полза. Чрез въздействието му се овладяват назованите симптоми, като се постига траен ефект; благодарение на него бързо намаляват и посттравматичните отоци. Втора активна съставка е левоментолът, който допълнително обезболява и охлажда проблемната зона. Съвместното действие на внимателно съчетаните компоненти позволява бързи резултати и продължително неутрализиране на третираните симптоми.

Как се приема

Гелът ДИЙП РИЛИЙФ се полага върху болезненото място и се втрива с леки масажни движения до пълното му попиване (не цапа и не омазнява). Тази процедура може да се извършва до три пъти дневно в продължение на не повече от две седмици. При всяка апликация се потребява стълбче от медикамента с дължина до 4 см. Превишаването на дозата или обработката на големи зони от тялото повишава риска от проява на странични ефекти. Задължително е да се осигури най-малко 4-часов интервал между две апликации.

Възможни нежелани ефекти

При продължително прилагане са възможни кожни раздразнения – сърбеж, зачервяване, парене, обриви. Има данни също и за стомашен дискомфорт и болки – в редки случаи.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ДИЙП РИЛИЙФ не се прилага при алергия към един или повече компонента на продукта.

Гелът не е подходящ за деца под 12-годишна възраст.

Медикаментът не се препоръчва на пациенти с астма, които получават дразнения и пристъпи от аспирин и други нестероидни противовъзпалителни средства.

Третираната с този гел кожа не трябва да се излага на слънце.

ДИЙП РИЛИЙФ не се използва, ако кожата е с наранена цялост или има обриви и пресни следи от изгаряния.

Медикаментът не бива да се нанася в близост до очите или до лигавици.

Не поставяйте превръзка върху място, обработено с гела!

Препоръчва се отказ от този продукт при бременност и кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

ДИЙП РИЛИЙФ не бива да се използва едновременно с други нестероидни противовъзпалителни. Не се препоръчва паралелно прилагане и на друг медикамент от типа локални външни.

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 50 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *