Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БИОГРИПИН / BIOGRIPIN

Съдържа екстракти от бяла върба, ацерола и ехинацея, както и прополис, цинк, витамин С, лимонена киселина, натриев бикарбонат, инулин, подсладители – цикламат и захарин; с вкус на маракуя

Предназначение

биогрипинДобавката на билкова основа БИОГРИПИН подкрепя имунната система и неутрализира болестната симптоматика при простуда и грип. Приемът на продукта е част от успешната терапия при вирусни и бактериални инфекции, включително лекуваните с антибиотици. Подходящ е при възстановителни процеси след тежко боледуване. Добър при слабост и изтощение вследствие на преумора и при смяната на сезоните.

БИОГРИПИН е бързо действащ продукт, който постига обезболяващ, противовъзпалителен и температуропонижаващ ефект.

Как се приема

Препоръчва се прием на две ефервесцентни таблетки дневно, независимо от храненията. Всяка таблетка се разтваря в чаша вода. Продуктът е подходящ за деца над 4 години с прием на половин таблетка дневно.

Всяка от активните натурални съставки е с доказан лечебен ефект. Бялата върба съдържа салицин – компонент с обезболяващ и противовъзпалително действие. Ехинацеята стимулира имунната система, активира специфичните клетки на имунитета – макрофаги и лимфоцити, и прави по-успешна защитата от вируси. Екстрактът от ацерола обогатява продукта с висока доза естествен витамин С и внася още полезни съставки като провитамин А, витамини В1 и В2, никотинова киселина, желязо, калций и магнезий. Прополисът усилва общото противовъзпалително действие и стабилизира имунната защита на организма.

Въпреки че няма информация за тежки последици от евентуално предозиране, то не бива да се допуска.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за проява на странични ефекти с опасни последици за здравето на потребителя. Не са изключени алергични реакции към една или повече съставки на БИОГРИПИН.

Кога НЕ БИВА да се приема

БИОГРИПИН не се приема при алергия към някой от компонентите на добавката.

Продуктът не се прилага при деца под 4-годишна възраст.

Бременни и кърмачки могат да вземат добавката само след консултация с лекар и при потвърдена безопасност.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативен ефект. Въпреки това паралелният прием с други медикаменти трябва да се обсъди с лекуващия. Необходимо е внимание при съчетаване с продукти, които имат подобно действие като нестероидните противовъзпалителни средства.

__

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 8 ефервесцентни таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *