Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

МЕМОПЛАНТ / MEMOPLANT

Съдържа екстракт от гинко билоба листа, кроскармелоза, натриева сол, силициев диоксид, противослепващ компонент, оцветители

Предназначение

мемоплантТаблетките МЕМОПЛАНТ се приемат при проблеми с кръвообращението от различен тип. Подходящи са при шум в ушите и световъртеж, свързани с дегенеративни изменения и стареене. С тяхна помощ се удължава разстоянието, което може да се измине без болка при запушени периферни артерии. Прилагат се в случаи с дефицит на интелектуалните способности – леки до умерени форми, изразени в затруднена концентрация, нарушения на паметта, главоболие.

Как се приема

МЕМОПЛАНТ може да се набави без лекарско предписание, но прилагането му следва да се консултира със специалист на всяка цена. Описаната симптоматика може да има причина, различна от посочената за прилагане на този продукт.

Таблетките се гълтат цели, с неголямо количество течност, два или три пъти дневно според предписанията. Дневната доза зависи от диагнозата и общото здравословно състояние на пациента.

При проблеми с паметта и концентрацията най-често се препоръчва прием на 1-2 таблетки три пъти дневно.

При запушване на периферни артерии практиката е прием на една таблетка три пъти дневно, или два пъти по две таблетки – сутрин и вечер. Аналогични са и схемите при световъртеж и шум в ушите.

Продължителността на приема също се определя индивидуално. Обикновено при проблеми с мозъчната дейност той е за срок от осем седмици минимум. При запушени периферни артерии обикновено се препоръчва 6-седмичен прием, а при световъртеж и шум в ушите е от 6 до 8 седмици.

Продуктът се понася добре; няма информация за негативни последици при предозирането му. Въпреки това приемът на по-големи от определените дози не се препоръчва.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът се приема добре и само в редки случаи се проявяват някои странични ефекти. Най-често това са смущения в стомашно-чревния тракт: болки, гадене, разстройство. Съобщавано е още за главоболие, кожни смущения – сърбеж, зачервяване, отоци. Възможно е приемът на продукта да има връзка с единични случаи на кръвоизливи, но това не е категорично доказано.

Кога НЕ БИВА да се употребява

МЕМОПЛАНТ не се прилага при алергия към гинко билоба.

Продуктът не се използва за деца под 12 години.

При бременни е необходима професионална оценка на риска; допустимо е прилагане само в крайни случаи. Продуктът не се използва по време на бременност.

Използването на МЕМОПЛАНТ при депресии и хронично главоболие е допустимо само под лекарски контрол и при внимателна преценка на риска.

Взаимодействие с други медикаменти

Препоръчва се внимание при възможно съчетаване с антикоагуланти.

_

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 20 таблетки по 40 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *