ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АЛПЕНКРАФТ / ALPENKRAFT

Съдържа екстракти от мащерка, лайка, липа, анасон, кимион, копър, хмел, пача трева, както и евкалиптово масло, захар, мед, малцов екстракт, алкохол и вода

Предназначение

алпенкрафтБилковият сироп Флорадикс Алпенкрафт – АЛПЕНКРАФТ, е продукт от натурални съставки за лечение на болно гърло. Помага при болезнени състояния, дрезгав глас и загуба на гласа, дразнеща кашлица. Сиропът е ефективен при сухота в гърлото в резултат на тютюнопушене или пребиваване в запрашена среда с ниска влажност. Съдейства за прочистване на дихателните пътища при настинка и вирусни заболявания. Облекчава отхрачването, успокоява дишането и съдейства за оздравяване на лигавиците в дихателната система.

Сиропът АЛПЕНКРАФТ се прилага успешно като част от комплексно лечение на дихателната система, или за профилактика – при хора, пребиваващи в суха и запрашена среда или ангажирани да говорят продължително време. Препоръчва се профилактичен прием за деца при смяна на сезоните.

Как се приема

Този сироп се приема до пет пъти дневно в дози, зависещи от възрастта на пациента. При възрастни това е 10 мл единична доза, при деца от 6 до 12 години – 5 мл три до пет пъти на ден. Всяка доза се задържа в устата максимално, преди да бъде погълната. Това се прави с цел дезинфекция на устната лигавица. За продължителността на приема се консултирайте с лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

Не се очакват странични ефекти с негативно въздействие с изключение на случаите, когато може да се прояви алергия към един или друг растителен компонент на продукта.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АЛПЕНКРАФТ не се използва при алергия към някой от растителните компоненти.

Не се препоръчва за бебета и деца под 6 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Ако пациентът приема постоянно лекарства за контрол на кръвното налягане, между приема им и този на сиропа АЛПЕНКРАФТ се осигурява интервал от три часа.

Всяко възможно съвместяване на други медикаменти и билковия сироп следва да бъде обсъдено с лекуващия, за да се направят корекции в терапевтичния план и да се избегнат нежелани ефекти като отслабване или усилване на лекарственото действие, интензивна проява на странични ефекти и пр.

Усреднена цена в аптеките – 25 лв за опаковка от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *