Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хит в Испания: Отслабване с повишаване на температурата /термогенезата/!

Знаете ли какво най-често поръчват българите да им донесат от Испания? Не е това, което си мислите – зехтин, не са дрехи, не са сувенири на Барселона и Реал Мадрид, а добавката за отслабване – Хелкор!

Въпрос на читател от lekuva.net: Бихте ли ни разказали нещо повече за отслабването с един испански продукт – Хелкор. Много нашумя напоследък. Моите приятелки луднаха по него и си го поръчват на близки, които живеят там. И май наистина отслабват. Може ли да се разчита на него или е поредният „кьор фишек“?

Радина Стоянова, София

И за нашия сайт този продукт се оказа изненада. В българските специализирани издания има много малко информация за термогенезата – методът, по който действа този продукт. А той е доста перспективен и оказва се, ефективен начин за намаляване на теглото през последните години. Още по-назад са производителите на хранителни добавки, които са „изтървали“ тази тенденция.

отслабване
Отслабване с повишаване на температурата

Хранителната добавка е от най-успешните представители на тази тенденция във фармацевтиката. Хелкор е термогеник, създаден да повиши термогенезата /температурата/ в тялото и според статистиките е от най-продавания в Испания. Използва се, както за намаляване на теглото, така и като „спортна храна“.

Хелкор увеличава базалната температура на тялото през деня и дава възможност да се изгарят колкото се може повече мазнини.

Съставки работят синергично, за да осигурят в продължение на 6 часа ефективна работа на обменните процеси. Така се създава възможност да се оформя тялото и да се редуцират мазнините в проблемни области като ханш, бедра и др.

Създателите на продукта са подбрали съставките така, че да няма странични ефекти, за разлика от други конкурентни термогеници.

Кофеинът, който се съдържа в Хелкор, произлиза от зелено кафе. То няма страничните ефекти, срещани в обикновеното кафе. Кофеинът е съставка, която подпомага концентрацията и предизвиква „нервност“ на организма, водещи до увеличаване на движението, което стимулира изгарянето на повече калории.

Съставките в Хелкор предизвикват увеличаване на телесната температура и осигуряват постоянна активност на обменните през целия ден, така че калориите, приемани с храната, да не се складират под формата на мазнини, а се изгарят по-бързо и ефективно.

Всяка съставка има период на активно действие, който може да се види от следната диаграма:

хелкор гуарана
Продължителност на действие

От диаграмата е видно, че гуараната притежава силно енергетичен ефект в продължение на 3 часа. Това време е напълно достатъчно, за да се почувствате тонизирани и фокусирани върху ежедневната си работа.

Екстрактът от йерба мате притежава енергизиращо и ободряващо действие. Йерба мате осигурява 5 часа енергия на тялото след приема на Хелкор. Теоброминът е екстракт в какаовите семена и има ефект подобен на този на кафето, но е далеч по-безвреден. Теоброминът увеличава диуретичното действие на организма и по този начин подпомага детоксикацията на тялото, когато приемате Хелкор. По този начин се изгарят и целулитните натрупвания.

След всичко казано до момента, Хелкор има едно основно конкурентно предимство пред останалите термогенни продукти и това е, че кофеинът, вложен в продукта, произхожда от естествени източници, като по този начин се избягват страничните ефекти от синтетичната обработка на кафето.

Основните предимства на Хелкор са:

1. Увеличава термогенезата на тялото. Комплексът от ингредиенти подпомага увеличаването на телесната температура и така се изгарят повече мазнини за по-кратко време.

2. Телесната температура е увеличена в продължение на 6 часа. Поради увеличената термогенеза можем да забележим, че тялото е по-загрято, дори и когато сме в статично положение пред компютъра или лежим и релаксираме на дивана. Повишената температура гори мазнините и ефектът от приема на Хелкор става видим за кратък период от време.

3. Осигурява бърза и продължителна загуба на тегло. Ефектът на отслабване ще се запази за по-дълго време, защото не отслабва от загуба на течности в организма.

4. Осигурява интензивна енергия. Йерба мате и гуарана осигуряват допълнителна енергия и положителен ефект на тялото, защото ни карат да се чувстваме тонизирани и по-динамични при изпълнение на ежедневните ни задачи.

5. Подпомага контрола на апетита. По време на приема на Хелкор, продуктът гарантира потискане на апетита, което води до избягване на междинните хранения и намаляване на количеството приети калории на ден.

6. Осигурява добър тонус на мускулатурата, като намалява процентното съотношение на количеството мазнини в организма, което е от особена важност за атлетите и за хората, които активно спортуват и се борят усилено с този проблем.

7. Продуктът е един от най-добрите в Испания и обира овациите на всички изложения за хранителни добавки и спортни храни. Хиляди доволни потребители в Испания и Европа споделят за ползите от Хелкор.

Съвети за употреба:

За да приемате Хелкор, се препоръчва да пиете по една капсула сутрин 30 минути преди хранене и още една капсула на обяд 30 минути преди приема на храна. По този начин ще започнете да забелязвате ефектите, изразени в намалени количества храна, които приемате по време на закуска и обяд, като същевременно ще изгаряте доста повече калории от преди. Препоръчва се заедно с приема на Хелкор да приемате и голямо количество вода, защото по този начин по-бързо ще изхвърлите токсините от организма и ще видите ефектите от продукта още по-бързо.

Предупреждение:

Ако имате сърдечни смущения, консултирайте се с лекар.

Кармен Санчез Гарсия
Кармен Санчез Гарсия

Кармен Санчез Гарсия
32 г. Бенидорм, Испания

През зимата имах травма на коляното, която не ми позволяваше да тренирам активно. Качих около 7 кг. докато се възстановявах. Започнах да приемам Хелкор и за месец успях да сваля 4 кг. от проблемните за всяка жена места – ханш, корем и бедра.

Мария Бенита Мартинез
Мария Бенита Мартинез

Мария Бенита Мартинез
28 г. гр. Монторо, Испания

Моето хоби е фитнесът, както и поддържането на добра физическа форма.

С Хелкор усетих най-бързо и ефективно изгаряне на мазнините – проблем за всеки, който тренира активно и иска да изгради релефна мускулатура. Този продукт „работи“.

Повече за Хелкор можете да прочетете ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *