Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето какво може да ви каже най-малкия пръст на ръката! Научете нещо неочаквано!

Най-малкият пръст на ръката, наречен кутре, може да играе голяма и важна роля, когато става дума за характер

пръст на ръката
Ето какво може да ви каже най-малкия пръст на ръката! Научете нещо неочаквано!

Най-малкият пръст на ръката има важна информация за вас.

Може да изглежда странно, но най-малкия пръст на ръката, и особено неговата форма и дължина, може да каже много за човека. Кутрето, всъщност, отразява най-забележителните черти на характера ни.

Погледнете безпристрастно ръката си и разберете към кой тип се отнася вашето кутре. Може би много от вас ще бъдат очаровани от тази информация! Нищо чудно, че царските особи в древността са носели  пръстен на малкия пръст…

1. Малък пръст с нормална дължина

Малкият пръст, дължината на който достига върха на средната фаланга на безименния пръст, се счита за норма. Хората с такава дължина на малкия пръст са зрели, с оформен характер, добре установени принципи на живот. Те рядко се променят своите възгледи.

2. Дълго кутре

Ако имате кутре малко по-дълго и достигащо линията, която разделя горната и средната фаланга на безименния пръст, значи имате късмет! Това е знак на очарователен, харизматичен човек, който никога не се предава. Талантлива и упорита личност, която може да направи чудеса, ако не мързелува и не разчита на другите да ѝ свършат работата. Да, особено хубаво е да имате малко по-дълго кутре на ръката си…

3. Късичко кутре

Притежателите на кутрето-джудже е истински приятел! Тези хора се характеризират с известна срамежливост, но това не е недостатък. Красноречието и способността да изграждат дипломатични отношения е техния Троянски кон. На тях ще са им нужни повече усилия и време, за да постигнат онова, което искат, но в крайна сметка ще бъдат доволни от резултата.

4. Остро кутре

Има кутрета, които са леко заострени, в сравнение с останалите пръсти. Заостреният връх на малкия пръст говори за богати езикови умения и невероятен творчески характер! На всичкото отгоре, такъв малък пръст е знак за флегматичен, невъзмутим човек.

5. Извито кутре

Извит, леко крив малък пръст говори за способността на човека да се адаптира бързо към промените. Хората с такава характерна особеност са родени миротворци.

6. Кутре с еднакво дълги фаланги

Рядко се случва фалангите на малкия пръст да са точно с еднаква дължина. Това са хора, на които винаги може да разчитате. Те знаят много за света. Понякога дори помнят своите минали животи, и никога не отказват да помогне! Сред тези хора има много добри лекари, лечители и гадатели, талантливи държавни ръководители.

Горната фаланга на малкия пръст обикновено е по-дълга от останалите.

Това е областта на вербалната комуникация. На тези хора им е по-лесно просто да изразят своите мисли и чувства в думи. Особено удължена горна фаланга на малкия пръст се наблюдава при онези, които изкарват прехраната си с помощта на гласови или комуникационните си умения, например артисти, радио- и телевизионни водещи, оратори, дилъри, брокери на недвижими имоти.

Средната фаланга на малкия пръст се характеризира с писмено комуникационни умения.

За някои хора е по-лесно да изразят мислите си върху хартия. Има такива, които просто трудно да се изкажат вербално, но има и такива, които са родени писатели. Вижте дали дължината на средната фаланга е толкова, колкото е дължината и на другите две фаланги. А може би е по-дълга? Хората с такива фаланги владеят писменото слово. Те са по-затворени, вглъбени в себе си, но в същото време – чудесни събеседници.

По-дълга долна фаланга.

Ако най-долната фаланга на кутрето е по-дълга от останалите две, това означава, че тези хора са склонни да преместят планини, само и само да стане на тяхното. По-дългата долна фаланга разкрива материалистите…

Източник: you-journal.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *