Здравен хороскоп за месец февруари – ето какво ви очаква!

Здравен хороскоп за месец февруари

Овен

Черната Луна влияе на физическата ви форма – чувствате умора, податливи сте към стрес, имунната ви система е отслабена. Ако ви очаква операция, тя ще бъде успешна.

Телец

Пазете се от алергии и вирусни епидемии. В този период сте особено чувствителни и към замърсената околна среда. Проветрявайте дома си сутрин и избягвайте градския транспорт.

вирусни епидемии
Здравен хороскоп за месец февруари

Близнаци

Студът не ви понася добре, обличайте се по-топло. В случай на умора ще ви помогне диета с витаминозни зеленчуци и плодове. Ако не можете без спорт, заложете по-скоро на плуването, отколкото на ските.

Рак

Всичко е наред, така че не се измъчвайте с мрачни мисли и предположения. Депресивните състояния, които ви нападат, можете да преборите с повече срещи с вашите приятели и с разходки сред природата.

Лъв

Обхваща ви изнервеност, която може да намали защитните ви сили, но това няма да доведе до сериозни последици, най-много да ви нападне хрема. Хронично болните да следват стриктно предписанията на лекарите.

Дева

Изпълнени сте със силна енергия, която ви носи физическа стабилност. Психически обаче се чувствате на моменти объркани, сънят ви е нарушен. Не чакайте това състояние да стане хронично, поговорете с лекаря.

Везни

Плутон навлиза във вашия небосклон и ще ви помогне да се възстановите от умората, която чувствате напоследък. През този месец взимайте хранителни добавки с минерали, които вероятно не ви достигат.

Скорпион

За тези от вас, които са имали проблеми със здравето, ще настъпи значително подобрение, но лечението и контролът трябва да продължат. Добро самочувствие и завиден тонус за всички Скорпиони.

Стрелец

Не ви заплашват болести, но сами можете да си навредите с лоша хигиена на живот. Спете достатъчно и намалете порциите, особено сладките храни. Ходенето пеша също е спорт, практикувайте го редовно.

Козирог

Вашата обикновено висока устойчивост към стреса ще бъде отслабена. Намерете време между многото професионални и лични ангажименти за нещата, които ви успокояват и ви носят удоволствие.

Водолей

Здравето ви е стабилно, като се изключат малки проблеми с гърба и ставите. Време е да отидете на зъболекар за профилактичен преглед. Ако ви нападне вирусна инфекция, погрижете се веднага да я преодолеете.

Риби

Радвате се на добра физическа форма и голяма устойчивост към вируси. Хронично болните ще почувстват значително подобрение. За всички периодът е подходящ за спорт и всякаква друга физическа активност.

Източници:Здравен журнал,Pixabay.com

Оценете статията
Оценка 5 от 1 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *