ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ОЛИВИОТИК / OLIVIOTIK

Съдържа екстракт от маслинови листа, олеурепеин, цинков цитрат, магнезиев стеарат, витамин D3, желатин за капсулната обвивка

Предназначение

оливиотикОЛИВИОТИК е растителен продукт, ефективен при грип и простуди в ранните фази на заболяването. Действието му се сравнява с това на антибиотиците. Активната съставка олеурепеин блокира развитието на патогенни микроорганизми, ограничава инфекцията и в комплекс с останалите компоненти подкрепя защитните сили на организма.

Продуктът се препоръчва като част от терапиите при инфекции на дихателните пътища, срещу фарингит и ларингит, при ангина, при синузит, хрема и пр. Комбинацията с цинк и витамин D3 съдейства за мобилизация на имунната система. Допълнителен ефект е бързото облекчение и отслабване на неприятната симптоматика при посочената група заболявания.

Как се приема

Капсулите ОЛИВИОТИК трябва да се поглъщат цели – с вода, непременно след хранене. Не дъвчете и не разтваряйте капсулите!

Продуктът може да се използва като средство за профилактика при вирусни епидемии, препоръчителната доза е една капсула дневно. При вече настъпило заболяване се приемат 3х1 капсула дневно. Деца над двегодишна възраст могат да приемат ОЛИВИОТИК по начин и в дозировка, определени от педиатър.

Не превишавайте препоръчаната дневна доза!

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативен за здравето на пациента ефект. При проява на смущаващи симптоми, които могат да се свържат с продукта, направете консултация с медицинско лице. Не са изключени реакции на непоносимост.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ОЛИВИОТИК не се употребява при прояви на непоносимост.

Продуктът не се прилага при деца под двегодишна възраст.

При бременност и кърмене е наложителна консултация, преди да се пристъпи към безопасен прием на добавката.

Приемът не е препоръчителен за вегани и вегетарианци поради материала на капсулната обвивка.

ОЛИВИОТИК е подходящ за диабетици, тъй като не съдържа захар и лактоза; не съдържа глутен, оцветители и консерванти

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за лекарствени взаимодействия на продукта, които са причинили опасни въздействия върху потребителите.________

Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка от 20 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *