Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на цистит

Вземаме по 25 г листа от черна боровинка листа от мечо грозде, валерианов корен, жаблек. Нарязваме ги на ситно и ги смесваме добре. Приготвяме запарка от една чаена лъжичка от сместа и 1 чаша вряща вода. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаша запарка.

Вземаме по 25 г жаблек, бобови шушулки, листа от червена боровинка, корен от глухарче и листа от коприва. Нарязваме ги на ситно и ги смесваме добре. Заливаме 1 супена лъжица от сместа с 1 чаша вряща вода. След като изстине прецеждаме запарката. Пие се по 3-4 чаши на ден преди ядене.

1 чаена лъжичка жаблек запарваме с 1 чаена чаша вряща вода. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаена чаша от запарка.

Вземаме по 10 г кора от зарнастец и брезови листа и по 40 г листа от черна боровинка и жаблек. Нарязваме ги на ситно и ги смесваме добре. Изпълнява се като горната рецепта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Лечение на цистит

  1. angelа каза:

    Аз съм ги пробвала и двата продукта и съм категорично за Урохелп. Почувствах подобрение още в първите дни, независимо, че съставите им си приличат. Иначе и аз съм съм за билковото лечение, защото и вредите, които може да ти направи са много по-малки от тези, които правят лекарствата – това е доказано.

  2. svetlana каза:

    Аз предпочитам да не ползвам народни рецепти за лечение на цистит просто, защото не знаеш дали ще ти сложат точните билки в точното количество. Дават ти някаква смес, но в нея не знаеш какво има. Аз предпочитам да използвам добавки на билкова основа. Сега гледам, че са много добри отзивите за Урохелп. Моя позната го ползва и е доволна, много бързо отшумели оплакванията й. А това в случая е много важно.

  3. svetla iavanova каза:

    Първата рецепта на 100 % е добра като гледам състава. Мечото грозде и валерианата действат противовъзпалително. Ще я изпробвам, защото често имам проблеми в уретера. В последно време използвам Урохелп и Уринал при цистит и мога да кажа, че съм сравнително доволна. Сякаш първото действа по-добре. Но е най-добре човек да се оправи с билки, поне няма да се химизира. Който знае други рецепти да ги пусне. На някой ще му свършат работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *