Начало / Болести и лечение / Здравен хороскоп за януари: Телци, пазете се от мрачни мисли!

20 супер продукта на по-ниска цена!

Здравен хороскоп за януари: Телци, пазете се от мрачни мисли!

Телците да се пазят от мрачни мисли, Водолеите изпитват страх от болести

Овен

Енергията би ще бъде постоянно подхранвана, но въпреки това съществува риск от грип.

За да избегнете вирусите, не допускайте да се преуморявате, разхождайте се на чист въздух.

Телец

Ще ви обхване изнервеност, която може да се отрази на съня ви. Пазете се от мрачни мисли и съмнения, срещайте се повече с приятели и близки хора, които могат да ви помогнат.

мрачни мисли

Телци, пазете се от мрачни мисли

Близнаци

Временният спад в тонуса ви няма да доведе до последствия за здравето. Бързо ще си върнете предишната форма. Ако все пак продължавате да чувствате умора, консултирайте се с лекар.

Рак

Имунната ви система функционира отлично и ви предпазва от вирусни и бактериални инфекции. Склонни сте обаче да се претоварвате, пише „Здравен журнал“. По-добре забавете ритъма и релаксирайте.

Лъв

Тези, които до скоро са се оплаквали от умора, високо кръвно или безсъние, ще могат да си отдъхнат – състоянието им се подобрява. Възползвайте се от това, за да спортувате.

Дева

Тонусът ви е добър. Жените трябва да внимават за гинекологични проблеми, а всички – да се пазят от болести, предавани по полов път. Предпазвайте се и всичко ще бъде наред.

Везни

Чувствате се добре в кожата си и това ви кара да прекалявате с храна и напитки. Не чакайте да се сблъскате със сърдечно-съдов проблем, за да станете по-разумни. Направете диета.

Скорпион

Вероятно е да ви обхване умора, мускулни болки могат да се появят в резултат от свръхнатоварване.

Кръвообращението ви е нормално, но организмът ви е склонен да задържа вода.

Стрелец

Устойчиви сте и физически, и психически. Имате желание да действате на много фронтове едновременно, поради което е възможна умора, но бързо ще я преодолеете. Лягайте си по-рано.

Козирог

Не пренебрегвайте дребните наглед здравословни проблеми и умората. Възможно най-бързо се погрижете да си възвърнете формата, за да не се наложи да взимате лекарства.

Водолей

През този период вероятно ще изпитате страх от болести. Всъщност няма за какво да се тревожите. Състоянието на безпокойство се дължи на натрупан стрес. Медитирайте!

Риби

Съществува риск от упорита умора и при по-крехките от вас може да се стигне до отслабване на имунната система. Ако ви нападне грип, бързо започнете лечение и стойте на топло.

Оценете статията
Оценка 5 от 1 гласували
loading...

20 супер продукта на по-ниска цена!

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*