Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сополите не са проблем, проблемът е в лечението! Вижте модерният подход на доктор Комаровски

Сополи или хрема – няма никакво значение! Важно е само да се знае, че ринитите при децата са различни видове, които изискват интелигентно лечение

сополи

Сополи, кашлица, висока температура – едва ли има дете, което да не боледува през този период. Хремата при децата със сигурност е неприятна, но още по-лошо е да не знаете как да се справите с нея, или да я лекувате по грешния начин. Оказва се, няма нужда да се бърза. Не е необходимо и да затваряте детето у дома, само заради едни сополи.

Доктор Евгений Комаровски казва: „Децата не се страхуват от сополите, децата се страхуват от лечението на сополите!“. Той уверява, че не е проблем децата с настинка да ходят в детска градина и на училище. Изолирането на детето у дома може да се избегне, ако се разберат причините за протеклия нос.

Сополи, хрема или иначе казано – ринит при деца

„В отговор на въпроса за това дали е възможно детето да ходи на детска градина с хрема, е необходимо да се вземе под внимание, че има алергичен, бактериален и вирусен ринит. Теоретично, дори и когато хлапети има вечна хрема, лекарят трябва да пише като диагноза „респираторна хрема“. Ако е само това, детето може да отиде на детска градина „- успокоява лекарят, който подробно познава и лекува всички видове ринит.

Видове ринит

1. Алергичен ринит

Тази хрема не носи опасност на другите. Тя се причинява от прах, вълна и други дразнители. Не бива да лекувате този вид ринит със средства, които се употребяват при настинка и грип.

2. Бактериален ринит

Сополите при бактериалния ринит са със зеленикав оттенък. Често е свързан, по-скоро, с липсата на влага, отколкото с нещо по-сериозно. В овлажнявайте стаята и ползвайте за промивка физиологичен разтвор. Тази хрема също е безопасна за околните.

3. Вирусен ринит

Само този вид ринит е заразен. Всичко започва с температура и усещане за парене в носа, често има и бактериална инфекция. Следователно сополите могат да станат зелени. Въпреки това, в лека форма и в първите дни от заболяването детето може да ходи на детска градина или училище.

Ако се спазва правилното съотношение на температура на въздуха и влажност, детето няма да се разболява. Ако прекалено много треперите хлапето да не се разболее, и го ограничавате от посещения в детската градина, ще отслабите имунната му система.

Най-добре е да привикнете организма на детето сам да се бори с по-леките инфекции и циклично да прилагате закаляване, съветва доктор Комаровски.

Източник: www.komarovskiy.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *