Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

МУКОПЛАНТ АНИСОЛ / MUCOPLANT ANISOL

Съдържа анасоново масло, рапично масло, желатин, глицерол, вода, оцветител

Предназначение

Капсулите МУКОПЛАНТ АНИСОЛ са подходящо средство за облекчаване на суха кашлица, при кашлица с гъст секрет – когато отделянето му е затруднено. Продуктът е съвместим с други лекарствени средства, препоръчвани при простудни заболявания.

Как се приема

Анасоновото масло, което е активна съставка на МУКОПЛАНТ АНИСОЛ, е познато от векове като ефективно средство за лечение на широк кръг заболявания. Сред тях са инфекциите на дихателната система; по-често е препоръчвано в малки дози – от порядъка на една две капки, за парни инхалации при бронхит. Ефектът на етеричното масло е свързан със стимулация на кръвообращението в дихателната система, като по този начин се улесняват отхрачването и регенерацията на специфичните клетки и тъкани. МУКОПЛАНТ АНИСОЛ е продукт от известната лекарствена линия на д-р Тайс, в която водещи са съставките от натурално естество.

При споменатите болестни състояния с кашлица е достатъчно да се приемат три пъти дневно по една капсула с чаша вода. Приемът не е свързан с храненията.

Приемът без лекарска препоръка се препоръчва за три дни. Ако в рамките на този срок не настъпи подобрение или симптоматиката се влошава, да се търси консултация с лекар.

Възможни нежелани ефекти

В някои случаи етеричното масло от анасон може да провокира алергични реакции – сърбеж и обриви. Съобщавано е също за единични случаи с бронхоспазъм и астматични пристъпи.

Възможно е приемът на капсулите да причини стомашни раздразнения, изразени в гадене, спазми и диария.

Ако приемът на капсулите провокира други странични ефекти, за които не се съобщава до момента, прекратете терапията с МУКОПЛАНТ АНИСОЛ и се консултирайте с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се употребява

МУКОПЛАНТ АНИСОЛ не се прилага при алергия към продукти от и с анасон. При такива случаи не се препоръчва и употребата на анетол.

Продуктът не се прилага при деца под 12-годишна възраст.

Бременни и кърмачки следва да се въздържат от прием на този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с продукта, които са опасни за здравето на пациента.

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *