ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта на Христо Мермерски за прочистване на организма от токсини

Предлагаме ви уникална рецепта, разработена от проф. Христо Мермерски, за прочистване на организма от токсини, които го затлачват, разболяват и състаряват.

 

Детоксикацията осигурява нормалната обмяна на веществата и така се повишат съпротивителните сили на организма спрямо вредните въздействия на околната среда.

рецепта за прочистване на организма от токсини
С тази рецепта ще помогнете на организма си да се изчисти от токсините

Кои са факторите, които спомагат за по-бързото остаряване, и кои забавят стареенето, както и още антиейдж рецепти може да намерите в книгите на Мермерски баща и син.

Рецепта за прочистване на организма от токсини със 7 съставки

 

Комбинацията от българско кисело мляко и още 6 полезни хранителни продукта осигурява не само прочистването на организма от токсините, но и го зарежда с всички хранителни елементи, необходими за нормалното му функциониране и развитие.

Ето как да си приготвите полезната храна с достъпни съставки, която да хапвате всеки ден.

Необходима ви е 1 кофичка българско кисело мляко, произведено по българска технология и с българска закваска (щам). То съдържа 8-те незаменими аминокиселини и млечни бактерии, които имат способността да уни¬щожават гнилостната (патогенната) микрофлора в цялата храносмила¬телна система. За хора с високо ниво на лошия холестерол се препоръчва кисело мляко с 1-2% масленост.

Добавете 1 с. л. мед (може и малко повече, на вкус или след заболяване) и разбъркайте добре. Медът съдържа 22 от 24-те жизненоважни микроелемента, в него са събрани почти всички полезни вещества, витамини, фитонциди, флавоноиди, които действат здравословно. Усвоява се бързо и 100-процентово от организма. Медът обаче не може да се прилага при диабетноболни, както и при деца под една годинка.

Прибавете 40-50 г смлени орехови ядки към млякото с мед

Ореховите ядки съдържат белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерални соли в идеално съчетание и са изключително полезни. Те са отлично средство за дейността на мозъка, сърцето, паметта, нервната система, щитовидната жлеза, помагат при безсъние, за укрепване на имунитета и понижаване на кръвното налягане. Прочистват кръвоносните съдове и забавят развитието на атеросклероза, пише Журнал за жената.

Към получената смес добавете 1 с. л. пектин

В храносмилателния тракт пектинът абсорбира токсините, като съдейства за тяхното изхвърляне от организма. Има лечебно действие при атеросклероза, високи нива на лошия холестерол, сърдечно- и мозъчносъдови проблеми, гастри­ти, язви, цироза, склонност към образуване на жлъчни камъни, подобрява функциите на дебелото черво, понижава кръвната захар и нормализира кръвното налягане. Пектинът не съдържа захар и може да се ползва от диабетици.

Прибавете 2 с. л. синя боровинка

Освен с високото • си съдържание на пектин, органични киселини и целулоза, синята боровинка се отличава с рекордно високо съдържание на антиоксиданти, витамин С, РР, В1 и Р. В плода има и багрилно вещество миртилин, което е естествен инсулин. Оказва диуретично, противовъзпалително, антисептично, противоревматично и противораково действие. Препоръчва се при цистит и други заболявания на отделителната система, подагра, хиповитаминоза, повишава апетита.

Добавете 40-50 капки от 30% прополисова тинктура.

Прополисът има антибактериално, антивирусно и антимикотично (противогъбично) действие. Други негови ценни качества са противораково и лъчезащитно. Използва се успешно за лечение на остри дихателни заболявания, болести на храносмилателната система, гинекологични проблеми, ставни, кожни и стоматологич­ни заболявания. Прополисът е с широк спектър на действие и няма никакви странични ефекти.

1 ч. л. смляна канела е седмата съставка на уникалната рецепта.

Подправката е доказан антиоксидант, много полезна при повишени нива на кръвно налягане и кръвната захар, стимулира храносмилането, има противогъбично действие, прилага се и при диети за отслабване. Добавете канелата и разбъркайте добре.

Може да консумирате получената смес вместо закуска, или пък да я разделите на четири порции и да си хапвате от нея през два часа, по желание и с един банан, разделен също на четири парченца.

Ако решите да намалите излишни килограми, тази храна е отлично средство и може да замените с нея обяда и вечерята. Съставът на комбинирания продукт осигурява всичко необходимо на организма за удължаване на младостта и забавяне на стареенето, като прочиства от тежки метали и токсини, химични съединения, които унищожават свободните радикали, усилва имунната система.

 

Хранителни добавки за прочистване на организма от токсини: 

Това са продукти, които регенерират черния дроб и укрепват имунната система. За повече подробности последвайте линка.

БЯЛ ТРЪН 

АРТИШОК Грижа за черен дроб, стомах и жлъчка! код30520

ФИТОВИТ ХЕПАТО

ХЕПАТОКС (HEPАTOX)

ХИТОЗАН Трайно отслабване с „магнит за мазнини“ код30220

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *