ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРОНХОСТОП спрей / BRONCHOSTOP spray

Съдържа течни екстракти от градински чай и мащерка, лютива мента, етанол, ментол, захарин натрий, хидроксипропилцелулоза, вода

Предназначение

БРОНХОСТОП спрей е продукт на растителна основа, с чиято помощ се лекуват възпалителни процеси в устната кухина и гърлото. Препоръчва се при затруднено и болезнено преглъщане, пресипналост, възпалено гърло. Вписва се в комплексни програми за лечение на простуда и грип.

Как се приема

Приемът на продукта е в дози и с продължителност, за които се прави консултация с лекар. Обикновено единичната доза е 1-2 впръсквания до 4 пъти дневно. Прилагането на продукта трябва да даде резултат в рамките на една седмица. Ако това не се случи, терапията следва да се промени.

БРОНХОСТОП спрей може да се използва до 8 седмици след разпечатването на опаковката. Една опаковка осигурява сто впръсквания.

Възможни нежелани ефекти

Въпреки, че БРОНХОСТОП е продукт на растителна основа, предозирането му може да причини опасни странични ефекти. Съобщава се за ускоряване на сърдечния ритъм, замаяност, затопляне, припадъци, гърчове.

В някои случаи се отбелязват смущения във функциите на стомашно-чревния тракт. Възможни са също алергични реакции – кожни обриви и дихателни смущения, особено ако е налице алергия към растителните компоненти.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БРОНХОСТОП спрей не се прилага при алергия към някоя от съставките на продукта.

Това е терапевтично средство за възрастни; не се препоръчва за деца и подрастващи.

Продуктът не е подходящото средство при състояния със задух, гнойни храчки и температура.

Не прилагайте по време на бременност или кърмене.

Противопоказан е при пациенти с алкохолна зависимост.

Взаимодействие с други медикаменти

БРОНХОСТОП спрей за устна лигавица не бива да се прилага едновременно с барбитурати и бензодиазепини, тъй като може да въздейства върху ефекта им. Всички хипотетични комбинации с БРОНХОСТОП в даден случай следва да се обсъдят с лекуващия, за да се избегне риск от проява на опасни въздействия.

______

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за опаковка от 15 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *