ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ОСЦИЛОКОКЦИНУМ / OSCILLOCOCCINUM

Съдържа хомеопатичните съставки аnas barbariae, hepatis et cordis , както и захароза и лактоза

Предназначение

oscillo_box-dozaОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен продукт, препоръчван като ефективно средство за лечение на грип, особено в начален стадий. Противодейства на типичната симптоматика на вирусните инфекции – температура, мускулни болни, втрисане. Прилага се и при развиващи се клинични симптоми на грип.

Как се приема

Приемът на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ става в дози, съобразени с възрастта на пациента и стадия на заболяването. Медикаментът се предлага в опаковка с 6 туби, като всяка туба дражета от 1 г е предназначена за прием наведнъж. При първите симптоми на грип без отлагане се приема една туба/доза, след което приемът се повтаря два-три пъти през паузи от 6 часа. Дражетата се държат под езика до пълното им разтваряне. Ако грипното заболяване се е разгърнало, приемът е по схемата два пъти дневно по една доза – сутрин и вечер, в продължение на не повече от три дни. Продуктът може да се приема и профилактично – една доза седмично за времето, в което има опасност от грипна зараза. Дражетата се вземат 15 минути преди или час след хранене.

Лекуващият назначава индивидуална дневна доза според стадия на болестта, общото състояние и възрастта на пациента – когато това е наложително. Продуктът може да се дава и на деца под едногодишна възраст, като предварително дражетата се разтварят в малко вода.

При неволно предозиране не се очакват опасни последици, но пациентът следва да се консултира с лекуващия. Ако случайно бъде пропуснат редовен прием на продукта, при следващия се приема нормалната, а не двойна доза.

Възможни нежелани ефекти

Има информация за редки случаи на алергична реакция към хомеопатични съставки и реакции на непоносимост към някои захари. При подобни признаци приемът на продукта се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се употребява

При алергия към някоя от съставките на ОСЦИЛОКОКЦИНУМ терапията с този продукт отпада.

Ако пациентът има непоносимост към някои захари, преди прием е задължително да се консултира за възможните последици.

Бременни и кърмачки трябва да се консултират за безопасността на приема, както се практикува за всеки лекарствен продукт.

Взаимодействия с други медикаменти

Пациентът следва да информира лекуващия за медикаментите, които приема постоянно или е приемал доскоро, за да се изключат потенциално рискови взаимодействия при паралелна употреба.

_________

Усреднена цена в аптеките – 8.50 лв за опаковка от 6 еднократни дози по 1 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *