ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КАЛМО ХИЛ / CALMO HEEL

Калмо хил п омага при безпокойство и влошено качество на съня. Хомеопатичният продукт се приема по лекарска препоръка
Калмо хил помага при безпокойство и влошено качество на съня. Хомеопатичният продукт се приема по лекарска препоръка

Съдържа хомеопатичните съставки valeriana officinalis, humulus lupulus, hypericum perfuratum, meelissa officinalis, chamomilla recutita, avena sativa, acidum picrinicum, kalium bromatum, ammonium bromatum, natrium bromatum, както и 66% алкохол като помощно вещество

Предназначение

Хомеопатичните перорални капки КАЛМО ХИЛ са предназначени за случаите, когато потенциалният потребител се оплаква от напрегнасот и безпокойство, повишена нервност и раздразнителност и има влошено качество на съня. Активните съставки се базират на биоактивни компоненти от лечебни растения с доказан успокояващ и балансиращ нервната система ефект.

Как се приема

Режимът на прием трябва задължително да бъде консултиран с лекар хомеопат. Обикновено се препоръчва вариант ог 3х10 до 15 капки дневно, а вечерната доза достига до 20 капки. Тъй като продуктът съдържа бромати, терапевтичният модул следва да се ограничи до четири седмици. По лекарска преценка е възможно удължаване.

Прилагането при деца под 12 години става само под лекарски контрол.

Ако по някаква причина пропуснете да вземете капките в обичайното време, изчакайте следващия прием. Не удвоявайте компенсаторно редовната доза!

При проява на необичайни симптоми потърсете консултация. Неволното предозиране не води до тежки странични ефекти, но не бива да се допуска.

Възможни странични ефекти

Има информация за странични реакции от алергичен тип – кожни раздразнения, които се дължат на непоносимост към лайка или други растения от група сложноцветни, както и към бром.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КАЛМО ХИЛ не бива да се приема при алергия към билкови екстракти и бром.

Продуктът е противопоказан при алкохолици.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Прилагането при деца под 12 години е допустимо само по изрично лекарско предписание и под контрол.

Рискови групи, при които преценката за безопасност е индивидуална, са потребители с чернодробни заболявания и епилептици.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на КАЛМО ХИЛ, които могат да са с тежки последици за здравето на пациента.

________

Усреднена цена в аптеките – 11 лв за опаковка от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *