Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как оцелях със стомашно-чревен вирус и си спестих усложненията?

От стомашно-чревен вирус не може да има фатални последици, но времето през което този вирус атакува, може да се стори безкрайно

Side view of sick woman having coffee
Side view of sick woman having coffee

Стомашно-чревен вирус върлува из страната. Лекарите го наричат „пловдивски вирус“, защото най-много болни има в Пловдив. не помагат ваксини, не помагат и антибиотици. Най-много страдат децата. Комбинацията от повръщане, болки в корема и диария е тежка и за възрастните. Поне пет дни продължава агонията. Спасението е много вода с лимон и глад, поне през първите три дни. Ако при първите симптоми приложите комбинацията глад + лимонена вода, ще си спестите много неприятности.

В началото взех една таблетка деган, за да се справя с повръщането, което е по-ужасно дори и от коремните болки. Колкото повече четях листовката на лекарството, толкова по-лошо ми ставаше. След консултация с лекар прибрах дегана за всеки случай и преминах на Натриев Цитрат. Това беше най-доброто решение.

natriev-tsitrat
Натриев Цитрат

Закусвах с кисело мляко и малко джинджифил в него.

На обед хапвах някаква лека супа, за предпочитане зеленчукова и без никакво месо или мазнина. С повече ориз и подправена с кисело мляко, лимон и много черен пипер.

Около 16 часа беше последното хранене за деня със същата обедна супа

Така изкарах два дни. След това преминах само на вода, чай от лайка, кисело мляко с джинджифил, лимон и черен пипер и Натриев Цитрат.

Добре е да се лишите от храна колкото можете да издържите. Няма определено време, няма срок, няма ограничения да пиете само вода или само чай през тези дни. Гладуването е лекарски съвет в случаите, в които трябва да се преборите със стомашно-чревен вирус. Хубаво е да продължи поне един ден и една нощ. Аз лично успях да издържа 30 часа без храна. След тези 30 часа хапвах само супа или печени картофи и печени ябълки.

Факт е, че този стомашно-чревен вирус не се повлиява от никакви лекарства. Затова не си хвърляйте парите на вятъра за антибиотици. Дайте почивка на тялото и възможност на организма сам да се пречисти.

М.Атанасова

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *