ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да предприемем при дисбактериоза

Смесват се 20 грама мента и 18 грама лайка. В 400 мл кипяща вода се слагат 3 чаени лъжички от лайка и 1 чаена лъжичка от мента. Кисне се 15 минути. Прецежда се в термос и се поставят 4 бучки захар. Запарката се приема топла на глътки преди лягане, през нощта при събуждане и сутрин при ставане от сън. Не трябва да се приемат по време на лечението прясно мляко, лютиви и кисели храни и газирани напитки.

Смесват се в равни части цветове от бял равнец, листа от жиловлек, коприва и маточина. Запарват се в термос. На 1 чаша вода се поставя 1 чаена лъжица от сместа. Кисне 30 минути. Пие се по половин чаша 3 пъти дневно преди ядене обезателно топло. За децата дозата е ¼ от съдържанието на чашата.

Смесват се по 10 грама лютива мента, лайка, семена от кимион, жълт кантарион, резене, семена от кървавиче, сладък корен, лечебна динка, плод от шипка и съплодие от елша. Приготвя се отвара от 2 супени лъжици в 400 мл вода. Приема се 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *