ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГАСТРОКИНД / GASTROKIND

Съдържа хомеопатичните съставки arsenicum album, croton tiglium, okoubaka, veratrum album, както и помощните компоненти лактоза, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, талк.

Предназначение

gastrokindХомеопатичните таблетки ГАСТРОКИНД се препоръчват за малки деца, които страдат от стомашни смущения. Повлияват положително състояния като гадене, повръщане, разстройство. Симптомите се свързват с проблеми, произтичащи от промени в храненето – хранене с адаптирано мляко след майчина кърма, прием на нови храни като месо, плодове и зеленчуци. Смущенията могат да се появят в периода, когато малкото дете отива в ясли или градина и трудно се приспособява към различната кухня. Отклонения могат да се получат и при пътувания, когато детето не приема обичайната си храна.

Как се приема

Приемът на ГАСТРОКИНД е в зависимост от интензивността на симптомите. При остро състояние може да се взема по една таблетка на всеки час, но не повече от 6 дневно. Ако болестните признаци отслабват, таблетките са до 4 на ден. Най-често продуктът се препоръчва за деца на възраст 1 до 6 години.

Таблетките ГАСТРОКИНД не се поглъщат, а се държат в устата до пълното им стопяване. Ако децата са много малки, таблетката се разтваря в неголямо количество вода и разтворът се изпива. Половин час след приема на таблетката не трябва да се яде или пие нищо.

Ако по някаква причина предозирате, не очаквайте сериозни последици – но все пак детето трябва да бъде наблюдавано. Не удвоявайте дозата, ако сте пропуснали предходната в обичайния срок.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти след прием на ГАСТРОКИНД, които могат да са с негативно действие върху здравето на лекуваното дете. Възможно е първоначално влошаване на симптоматиката, както се случва и с други хомеопатични продукти. Ако оплакванията продължават и в продължение на три дни след началото на приема няма подобрение, потърсете лекар. Контактът със специалист е необходим и в случаите, когато междувременно се появяват нови оплаквания.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГАСТРОКИНД не бива да се употребява, ако е известна алергия към някоя от активните или допълнителните съставки.

Продуктът не е подходящ за деца под едногодишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за взаимодействия на медикамента с други лекарствени продукти. Въпреки това лекуващият трябва да бъде информиран, ако пациентът е приемал наскоро или продължава да приема медикаменти за същия здравословен проблем или за друго заболяване.

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 150 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *