ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво не знаем за половите инфекции?

Коварството на инфекциозните заболявания на мъжката полова сис­тема се крие във факта, че в повече­то случаи липсва ясно изразена сим­птоматика, а поради невнимателно отношение и липса на лечение, те мо­гат да преминат в хронична, трудно лечима форма и да доведат до сериоз­ни усложнения.

Универсално правило за защита срещу полово предавани заболявания е повишеното внимание. Отбелязвайте появата на всички необичайни симптоми – болка, кръв в урината и така нататък. Например, ако на мястото на проникване на причинителя на болестта (пениса, устната лигавица или ректалната област) се е образувала твърда и без­болезнена язва – това е т.нар. твърд шанкър, първият симптом на сифи­лис. Ако не му обърнете внимание, ще пропуснете първия етап от развити­ето на болестта и язвата ще пре­мине от само себе си. Не обръщайки внимание и на следващите признаци, възпалението на лимфните възли, ще оставите болестта да премине във втория си стадий. Няколко месеца след рисковия секс цялото ви тяло ще се покрие с блед обрив, придружен от висока температура и общо неразположение – симптоми, наподобяващи тежък грип. При наличието на такива симптоми задължително трябва да отидете при специалист.

Сифилисът е сериозно заболяване, което може да доведе до трагични последствия, като увреждане на нервите, разру­шителни процеси в сърцето, черния дроб и опорно-двигателния апарат и дори да причини фатален изход. За да съхраните здравето си, много важно е да обърнете внимание на най-ран­ните прояви на сифилиса – това ще съкрати и опрости лечението.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *