ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя сложи скилидка чесън върху ужасна брадавица! Вижте какво се случи!

Нашата читателка Пламена Александрова ни изпрати няколко полезни рецепти с чесън. Самата тя е имала проблем с една брадавица, но успяла да я премахне с помощта на този полезен зеленчук.

“Здравейте. Искам да споделя с вас как се лекуваме в моето семейство. При много проблеми ние използваме чесън и резултатите винаги са прекрасни”, споделя Пламена.

брадавица
Чесънът помага при различни проблеми, свързани с кожата

Ето при кои случаи помага чесънът:

Рани и обриви

При рани и обриви смачкайте една скилидка чесън и я сложете върху проблемното място. Покрийте с превръзка или марля. Процедурата се повтаря в продължение на 2 седмици.

Брадавици

“Лично аз успях да премахна една ужасна брадавица, благодарение на чесъна и това много ме радва. В продължение на 3 седмици смесвах смачкан чесън с малко зехтин. Слагах от сместа върху брадавицата и сменях превръзката по няколко пъти на ден. Към днешна дата вече нямам брадавица”, пише още нашата читателка Плами.

Според нея чесънът помага и при псориазис и екзема. За целта трябва да смачкате няколко скилидки пресен чесън, да го смесите със зехтин или кокосово масло, да изчакате да престои 48 часа, след което да намажете проблемните зони. След нанасяне на маслото, кожата трябва да се покрие с превръзка или марля.

Ако и вие страдате от псориазис или ви мъчи брадавица, помогнете си с народни рецепти и използвайте чесън. Не забравяйте да споделите тези полезни съвети в социалните мрежи – нека те стигнат до повече хора!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *