АСКЕТОН / ASCETON

Съдържа диосмин, хесперидин, царевично нишесте, микрокристална целулоза, натриев лаурил сулфат, силициев диоксид, магнезиев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, оцветители

Предназначение

При хемороиди и разширени вени - аскетон!
При хемороиди и разширени вени – аскетон!

АСКЕТОН служи за балансиране на кръвообращението при проблеми с венозната система. Подобрява венозния тонус и устойчивостта на малките кръвоносни съдове. Продуктът, който по същество е биофлавоноидна композиция, се препоръчва при комплексна терапия на хемороиди и разширени вени, както и за профилактика на свързани състояния. Има и ефект на антиоксидант.

Водеща роля за терапевтичния ефект на АСКЕТОН играе диосминът, който се извлича от растителни суровини, в частност цитруси. В коментирания продукт тази съставка е микронизирана – т.е. представена в изключително малки частици, които са с повишена биодостъпност и се усвояват най-пълноценно. Това се отразява оздравително на венозните стени, като подобрява тяхната здравина и еластичност. По този начин се редуцират някои от болезнените състояния като болка, отоци, синдром уморени крака, кървене.

Отслабването на венозните стени и появата на т.н. недостатъчност влошава кръвоснабдяването на организма като цяло и храненето на тъканите в периферните зони. Следствие на тези процеси, свързани с възрастта и с някои заболявания, са неприятни здравословни проблеми като хемороидални кризи, болки и разраняване в зоната на подбедрицата, умора и отоци. Още при първите признаци е необходимо да се направи консултация със специалист и да се провежда профилактика, част от която може да бъде АСКЕТОН.

Как се приема

Приемът на продукта е в рамките на две таблетки дневно по време на хранене, с вода. Дневната доза не бива да се превишава. Най-често се препоръчва прием в продължение на 2-3 месеца, съчетано с диета и подходяща физическа активност.

Възможни нежелани ефекти

Теоретично се допуска, че са възможни реакции на свръхчувствителност към някой от компонентите.

Кога НЕ БИВА да се приема

Продуктът не се прилага в случаи на алергични реакции.

Не се използва за лечение на деца.

Бременни, кърмачки и хора с хронични заболявания се нуждаят от преценка на възможния риск при прием на АСКЕТОН.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия, които водят до негативни за здравето на потребителя ефекти.

________

Усреднена цена в аптеките – 21 лв за опаковка от 64 таблетки по 500 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.