ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя свари два банана и веднага изпи течността! Вижте какъв резултат постигна!

Срещу безсъние – чай от банани

Жена, подписала се като Сюзън, споделя по форумите, че е постигнала невероятни резултати, след като започнала да пие чай от банани. Тя обяснява, че сварява два банана и почти веднага изпива течността.

От нейните проблеми страдат милиони хора по света – стрес, депресия, тревожност. И когато човек е претоварен и мозъкът му е свръхактивен, изпитва сериозни трудности със заспиването. В такива случаи гарантирано помага банановият чай.

“Можете и вие да преборите безсънието лесно и ефективно. Решението се казва бананов чай. Тази уникална отвара има страхотен вкус и върши чудеса със съня и здравето”, обяснява Сюзън.

безсъние
Чай от банани помага срещу безсъние

Бананите (особено кората им) съдържат големи количества калий и магнезий. Мощната комбинация от минерали отпуска мускулите, а това от своя страна ви помага да заспите по-лесно.

Най-важното, което трябва да знаете в случая, е, че се използват органични банани – такива, които не са пръскани с химикали.

А приготвянето на чая отнема около 10 минути. Бананите се измиват и се нарязват на парченца заедно с кората. Слагат се в половин литър вода и се варят в продължение на 10 минути. По желание, след като смъкнете тенджерата от котлона, можете да сложите и лъжичка канела. Чаят се изпива преди сън.

Резултатите са невероятни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *